Ulice 23.11.2016 - 3133. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Alena opět vystrkuje drápky! Kdo by se měl mít na pozoru?

Alena manipuluje Davidem i jeho přáteli čím dál víc. Tereza se raději drží stranou, aby předešla dalšímu konfliktu. Jak dlouho jí to vydrží? A proč by se měli mít všichni Davidovi spolubydlící na pozoru?

Alena nikdy nic nedělá jen tak. Všechno má předem promyšlené na několik tahů dopředu podobně jako šachoví velmistři. Pokud něco začne řešit, obvykle to dělá kvůli vlastnímu prospěchu. Tereza ji má i díky jejímu vlastnímu přiznání už dokonale přečtenou. Jen nechce, aby u nich doma bylo dusno, a tak její manipulace raději přehlíží. Je jí jasné, že cokoliv by teď řekla, obrátilo by se to proti ní. Jak dlouho jí to vydrží? Alena totiž znovu nebezpečně vystrkuje drápky. A nepříjemně dotknout by se to mohlo i samotné Terezy.

Setkání Veroniky a Ryby

Věrka zažije pořádný šok, když se od Jitky dozví podrobnosti ohledně Moničina působení v Africe. Až dosud neměla nejmenší tušení, co a proč tam nyní Monika dělá, ani že adoptovala jedenáctiletou Letizii. To nejhorší ale přijde vzápětí.

Nic netušící Jitka Věrce prozradí, že Monika se koncem týdne do Afriky vrací a Márovi navrhla, aby tam na tři měsíce odletěl s ní právě kvůli malé Letizii. Takovou novinku už Věrka nerozdýchá. Okamžitě se rozjede za Márou, aby mu Afriku vymluvila za každou cenu… Kam až Věrka zajde? A co to udělá s Márou? Jak to ovlivní jeho rozhodování, zda Afrika ano, či ne?

Adrianina žárlivost

Adriana se ráno tváří, jako by se nic nedělo. Jen tak mimochodem se Eddieho zeptá, co má dnes v plánu. Na jeho odpověď ale napjatě čeká. Zalže jí, nebo poví pravdu? Eddie v tomto testu příliš neobstojí. Adriana má opět brouka v hlavě a užírá se žárlivostí. Ráda by Eddiemu věřila, ovšem nakonec udělá něco, na co pyšná rozhodně nebude… Co Adriana podnikne? Proč jí rupnou nervy? A co se dotkne Vlastimila Peška?

Tereziny dobré skutky

Tobiáš si nenechá ujít jediné doučování s Terezou. Dnes dorazí nejen s dalším jazykovým oříškem, ale také sladkou odměnou za čas, který mu Tereza věnuje. Nenápadně otevře i téma dalšího autorského čtení, aby zjistil, jestli se na něj Tereza náhodou nechystá… Co se od Terezy dozví? Čím Tereza potěší Matěje? A proč by se měli mít Davidovi spolubydlící na pozoru před Alenou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz