Ulice 30.11.2016 - 3138. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Popletené vánočky na namazanec

Lumír hodně pobaví Jardu, když se mu přizná, že se včera večer Světlaně vymluvil na bolest hlavy, jak byl vyřízený. V poslední době je toho na něj nějak moc. S paličatou matkou si už neví rady, do toho ranní hádka se Světlanou, která byla vlastně úplně zbytečná…

Lumírovi spraví náladu až Vendula, se kterou pustí do pečení popletených vánoček. Napadne ji totiž další vánoční specialita do edice Zlých koláčů, jež Lumíra nadchne… Jak dopadne jejich pečení? Čím Nyklová překvapí Vendulu? A čím nasadí Světlaně brouka do hlavy Mastný?

Martinovo překvapivé rozhodnutí

V dílně přituhuje. Matoušovi už povolí nervy a trochu se chytne s Martinem, jenž mu zase začne mluvit do jeho práce. Svědkem konfliktu je i Jarda, kterého to docela zarazí. Tihle dva spolu totiž vždycky vycházeli. Matouš to s Jardou řešit nechce, zato Martin vzápětí navrhne Jardovi něco, čím ho dost zaskočí… Co způsobí hádka s Matoušem? K jaké vánoční brigádě se Martin odhodlá?

Věrčiny intriky

Věrčina včerejší opička má dnes dohru. Jen co se Věrka objeví v Coolně, Mára na ní hned pozná, že není ve své kůži. Když si Věrka navíc objedná kávu s citronem, Mára o ni začne mít starost. Věrka mu nepřizná, že má kocovinu, naopak mu opět začne promlouvat do duše. Celá nešťastná pak požádá o pomoc Digi… Co má Věrka za lubem? A jaké překvapení chystá Tony pro Digi a její holky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz