Ulice 6.12.2016 - 3142. díl - Luboš Mareček poprvé na scéně

O manželovi Věrky Marečkové, Márově tátovi, se mluví už hodně dlouho. Nikdy se ale neukázal, i když Věrka je teď v Praze víc doma než v Kostelci. Luboš Mareček prostě neviděl jediný důvod, proč se do Prahy trmácet. Ovšem když jeho žena zavelí, nedá se nic dělat. Luboš s ní vyrazí do metroplole, aby ji podpořil a měl klid. Jenže každý z nich si tuhle misi představuje úplně jinak. Kdyby tak Věrka tušila, co jí dělá její muž za zády...

Smrt Máňi

Eddie hned ráno náhodou přijde na to, že Adriana má svůj mobil v pořádku. Okamžitě mu dojde, jak se věci mají, proč Adrianu v noci přistihl se svým mobilem v ruce. Adriana zvolí na svou obranu útok, což Eddieho namíchne ještě víc.

Adriana během hádky Eddiemu otevřeně přizná, že mu už nedokáže věřit. Eddieho to hodně zaskočí, ale zároveň to je pro něj poslední kapka. Naštvaný odejde na pracovní schůzky. Oběma je však jasné, že tím to neskončilo. Nešťastná Adriana se vzápětí svěří Evženovi, jenž moc dobře ví, jak se teď asi cítí… Co Evžen Adrianě doporučí? K čemu se Eddie rozhodne? A co zasáhne celou rodinu Peškových?

Věrčina tajná zbraň - Márův otec

Tony se stále neozývá, což Márovi docela komplikuje život. Také dnes za něj musí vzít službu v Coolně, i když by raději jezdil taxíkem. V baru ho ale čeká velké překvapení. Spolu s mámou tam na něj čeká i táta. Navíc ne náhodou. Věrka si prostě přivezla na Máru posilu, aby konečně dostal rozum… Co Věrka hned zorganizuje? Jaký je Márův otec? A jak to je mezi Márou a Radkou?

Starost o Tobiáše

Tobiáš se zastaví za Terezou v kabinetu s dobrou zprávou. Sešel se s editorem, kterého mu doporučila. Hned vzápětí ovšem přizná, že spolupráci moc nadějně nevidí. Tereza ho povzbudí, ale o přestávce si všimne něčeho, co jí začne vrtat hlavou. Dokonce bude mít o Tobiáše starost… Co jí o Tobiášovi prozradí Rozina? Jak Tobiáše vnímá David? A do čeho Terezu uvrtají brácha s Mikim?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz