Ulice 8.12.2016 - 3144. díl - Co se děje s Tobiášem?

Učitelé znají své studenty mnohdy mnohem lépe než jejich rodiče. Okamžitě na nich poznají, že se něco děje, že je najednou něco jinak. Spoustě z nich to dělá starost, protože jim na nich záleží. Pokud je to v jejich silách, snaží se pomoci. Takoví jsou i Tereza Jordánová a David Kučera. A právě Tereza si ihned všimne, že u Tobiáše něco nehraje... Co s ním je? A proč to právě kvůli Tobiášovi znovu zaskřípe mezi Terezou a Alenou?

Rozina slaví sedmnáctiny!

Rozina oslaví příští týden své sedmnácté narozeniny. Vloni skončila její narozeninová oslava dost velkým malérem. A na obrovské problémy si Rozina bohužel zadělá i letos. Rozině se už brzy naskytne ideální příležitost k pořádné oslavě sedmnáctých narozenin. Byt bude mít jen pro sebe, čehož okamžitě využije. Proč se scházet v Coolně a pít nealko, když můžou udělat mejdan u ní doma a připít si šampaňským? Přestože Rozina nějakou velkou párty neplánuje, právě kvůli narozeninovému večírku si hodně zavaří ve své agentuře. A nejen kvůli němu. Co všechno se stane?

Jen co rodiče odjedou do Loučky, aby připravili dům k pronájmu, Filip s Rozinou začnou plánovat, jak využít toho, že mají byt pouze pro sebe. Oba počítají s tím, že budou mít návštěvu, jenže každý z nich si to představuje trochu jinak.

Filip si pozve domů Martinu, aby spolu koukali na filmy. Rozina by ale ráda uspořádala narozeninovou oslavu, na níž s přítomností bráchy a jeho holky nepočítá. Jenže jak je dostat z domu, když se Filip rozhodl, že jí bude dělat naschvály? Rozinu jedno řešení napadne, ovšem zadarmo rozhodně nebude… Jak Rozinina oslava dopadne? Kdo si ji užije nejvíc? A kdo naopak nebude pozvaný?

Hořké pilulky pro Alenu

Tereza a David jsou marmeládoví nezmaři. Včera se s pochoutkami pro Matěje a Mikiho mořili až do večera, ráno je ještě dokončují. To moc nepřidá Aleně, které se tento marmeládový tandem ani trochu nelíbí. Tereza s Davidem ale řeší kromě marmelád i Tobiáše, jenž začíná dělat hlavně Tereze velké starosti… Co se s Tobiášem děje? Co na sebe Tereze prozradí? A co se hodně dotkne Aleny?

Rána pro Anču

Anča má hned od rána plnou hlavu osvojení dalšího dítěte. O víkendu by s Bedřichem ráda vyrazila na akci pořádanou pro pěstounské rodiny, ale Bedřichovi se tam ani trochu nechce. Anča se ovšem nevzdává. Věří, že ho nakonec přesvědčí, takže odmítne i Zuzaninu lákavou nabídku zajet s ní, Maxem a Frantou do Amsterodamu za Skyler a malým Christiankem… Co bude pro Anču velká rána? Proč bude mezi ní a Bedřichem po dlouhé době zase pořádné dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz