Ulice 9.12.2016 - 3145. díl - Strach o Rozinu

Rozina patří do kategorie lidí, na které je spolehnutí a podle nichž byste si mohli řídit hodinky. Každý, s kým dosud ve světě modelingu spolupracovala, si ji kvůli tomu nemohl vynachválit, protože v této branždi to nebývá tak úplně zvykem. Dnes si ale svou pověst pořádně pošramotí. Navíc o ní začne mít obrovský strach někdo, kdo jí je velmi blízký, komu na ní hodně záleží... Co se stane? A jaké to bude mít následky?

Rozina v průšvihu! Kdo ji zachrání?

Rozinina narozeninová party se ve čtvrtek večer celkem slušně rozjela. Následky na sebe bohužel nenechají dlouho čekat. Rozina si hned následujícího dne pořádně zavaří. Co se stane?

Třináctého sice není, ale Rozině i tak přinese tento pátek obrovskou smůlu. Svůj narozeninový mejdan si ve čtvrtek večer užila, ale hned následujícího dne se jí právě tahle party hodně vymstí. Rozina po ní totiž usne tak tvrdě, že ráno bude k neprobuzení. A když konečně otevře oči, zjistí, že je zle… V jakém maléru Rozina lítá? A kdo jí nečekaně pomůže?

Rozina si včera narozeninový mejdan užila, dnes si ale právě kvůli party pořádně zavaří. Filip ji sice ráno vzbudí, ovšem vzápětí odejde do školy. Právě to se Rozině stane osudné. Ještě na chvíli zavře oči, a malér je rázem na světě…

Rozina znovu tvrdě usne, jen co se za Filipem zabouchnou dveře. Neprobere ji ani telefon, ani domovní zvonek. Až po několika hodinách ji vyzvánění zvonku od dveří vyžene z postele. Jen co otevře obě oči, uvědomí si, v jakém průšvihu lítá. A aby toho nebylo málo, postará se o problémy i dalším lidem… Co se stane? S jakými následky? A kdo Rozině nečekaně pomůže?

Ančin překvapivý návrh

Pro Anču bylo Bedřichovo včerejší odmítnutí osvojení dalšího dítě obrovskou ranou pod pás, se kterou se nedokáže jen tak vyrovnat. Ráno je u Liškových takové dusno, že to neunikne ani Frantovi. Bedřich mu vzápětí prozradí i důvod. Je mu jasné, že Anče dluží vysvětlení svého rozhodnutí. Ale dostane k tomu příležitost? K čemu Anča nakonec dospěje? Čím Bedřicha hodně zaskočí?

Prezentace u Nyklové

Do Lumíra by to nikdo neřekl, ovšem i on občas mívá trému. A jedna taková ho přepadne právě dnes. S Vendulou je totiž čeká prezentace vánočních specialit z edice Zlých koláčů nejen v Nuslích a Michli, ale také v Lumírově pekařství. Něco takové si samozřejmě nenechá ujít ani Vilma Nyklová, jež Vendulu i nadále odmítá přijmout do rodiny… Jak prezentace dopadne? A čím Lumír šokuje Světlanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz