Ulice 12.12.2016 - 3146. díl - Kytice pro Nyklovou

Kterou ženu by nepotěšila obrovská kytice? Vilmě Nyklové téměř vyrazí dech. Navíc tahle kytice v sobě bude skrývat jedno malé tajemství. Dostane ji totiž v divadle po představení, ve kterém bude opět excelovat. Na lístečku u kytice bude jen napsáno: "Pro nejlepší herečku." Pro Vilmu obrovská pocta, pro ostatní jasný signál: "Za tím je určitě tajemný ctitel." Jak to s tím ctitelem je? Samotná Nyklová bude jen koukat?

Ota si zoufá

Ota si od rána jen zoufá. Tyhle Vánoce vypadají na pořádná muka, neboť je vzaly do svých rukou Hedvika s jeho matkou. Právě tento tandem nevěstí pro Otu nikdy nic dobrého. Hedvika navíc přijede na vánoční nákupy, což je pro Otu další utrpení.

Hedvika automaticky předpokládá, že Ota vyrazí do obchodů s ní. Pro Otu je právě nakupování noční můrou, takže zajde se zoufalým výrazem na tváři poprosit Terezu o pomoc. Tereza v tom ale tentokrát nechá Otu pořádně vykoupat. A aby toho nebylo na Otu málo, čeká ho ještě jeden velký šok… Co Otu dorazí? Co hrozí Matějovi a Mikimu? A jak si představuje letošní Vánoce Tereza?

Rozinina oslava

Rozina má při pondělku docela honičku. Dopoledne ji čeká focení, aby se dohnaly resty z pátku, pak škola, poté opravný termín zkoušky z angličtiny a navečer narozeninová oslava s rodinou. Rozina má však domluvenu ještě jednu, pro ni hodně důležitou schůzku, a tak se pokusí oslavu doma posunout na odpoledne, aby měla večer volný… Jak Rozině dopadne zkouška z angličtiny? Čím ji překvapí Oskar? A co navrhne Radka Martinovi?

Tajný ctitel Nyklovéa

Před víkendem si Lumír a Vendula vyzkoušeli prezentaci svých vánočních specialit, hned po víkendu je sami začnou nabízet zákazníkům. Hlavně Vendula z toho má docela obavy, protože to znamená návrat do pekařství, kde kraluje Vilma Nyklová. A právě ta Vendulu i Lumíra hodně překvapí… Jak si Lumír a Vendula povedou za pultem? Co se chystá v pekařství? A co zaskočí samotnou Vilmu Nyklovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz