Ulice 13.12.2016 - 3147. díl - Alena chce překazit vánoce

Vánoce jsou za necelé dva týdny, nejvyšší čas poohlédnout se po dárku pro nejbližší. A také vymyslet, kde a s kým je člověk bude trávit. Dvojčata Tereza a Matěj spolu se svými kamarády mají v tomto směru jasno. Letos to prostě bude velké! Jen jeden člověk udělá všechno pro to, aby se jejich akci vyhnul - Alena Koukalová. Kam až zajde ve svých manipulacích tentokrát? Co by se jejímu příteli Davidu Kučerovi, spolubydlícímu Terezy a Matěje, určitě nelíbilo?

Lumír hledá Vendule podnájem

Lumír se nechce vzdát svého plánu sehnat lepší bydlení pro Vendulu. Mrzí ho, že dcera jeho pomoc odmítá, ale Světlana se tomu nediví. Podle ní má Vendula prostě svou hrdost a navíc je zvyklá už nějaký ten pátek protloukat se sama.

Světlana poradí Lumírovi, aby zkusil Vendule navrhnout konkrétní pomoc. Lumíra její nápad zaujme. Přes den se pustí do hledání vhodných pronájmů pro svou dceru. To samozřejmě neunikne Nyklové, jež si o tom okamžitě začne myslet své. A podle toho bude vypadat i její reakce… Čím Nyklová dožene Vendulu k slzám? Proč se do Vilmy pustí i Růža? Co všechno se provalí?

Alenina levárna

Tereza ráno náhodou zaslechne Alenin telefonát týkající se dárku a Vánoc. Nepřikládá mu žádnou zvláštní důležitost, ale později si na něj vzpomene. Právě tento telefonát totiž sehraje velkou roli v Terezině mínění o Aleně. Zároveň bude důvodem, proč se Tereza se vším svěří Matějovi… Co Terezu tak dostane? Proč na Alenu změní názor také Matěj? Co vyvede? Proč Tereze zalže Tobiáš? A čemu Ota přeci jen neunikne?

Komplikace kvůli Tonymu

Digi si dělá čím dál větší starosti o Tonyho, jenž o sobě už přes týden nedává vědět. Nové zprávy o něm nemá ani Mára, který je na Tonyho již pořádně naštvaný. Snaží se udržet v provozu Coolnu, takže za Tonyho bere šichty a k tomu dělá i provozního. Digi by mu ráda nějak pomohla, ale to Mára odmítne. Digi nakonec udělá něco, čím si sama nebude moc jistá… K čemu se Digi odhodlá? Čím by mohla Tonymu hodně zavařit? A proč Mára zklame Olinku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz