Ulice 15.12.2016 - 3149. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Návrat Tonyho

Páťa a Julie se těší nejen na své přestavení, ale také na Tonyho, kterým jim před časem slíbil, že se na ně určitě přijde podívat. Digi však musí holky zklamat zprávou, že Tony nedorazí, protože má hodně práce. V tu chvíli by ho nejraději rozčtvrtila. Navíc stále čeká, až se jí ozve Jirka…

V Jirkovi Hermanovi to po včerejšku pořád vře. Přiznání Digi prostě nedokáže skousnout. Karla se ale Digi zastane. Jirku upozorní, že mu Digi nelže, jen mu pravdu dávkuje. A i ty jednotlivé střípky pravdy s ním pěkně mávají… Co je s Tonym? Čím všechny pořádně namíchne? A jak to bude dál s Jirkou a Digi? Rozejdou se právě kvůli Tonymu?

Bedřichův návrh

Anča se na Vánoce tentokrát ani trochu netěší. Po letech se poprvé nesejde celá rodina u jednoho stolu. Franta se chystá strávit svátky v Amsterodamu se svou rodinkou, Ema odjede s mámou na Šumavu. Pro Anču neradostné vyhlídky… Růža jí navrhne, aby s ní šla dělat dobrovolnici do azylového domu, kde děti její péči určitě ocení. Anča se však stále nechce vzdát myšlenky na osvojení dalšího dítěte. S jedním překvapivým návrhem přijde večer také Bedřich… Co Bedřich Anče navrhne? A čím překvapí Froda a Viki Franta?

Špatné zprávy pro Vlastimila Peška

Vlastimil Pešek si nepřinese od lékaře dobré zprávy. Amálii i Adrianu novými výsledky hodně zaskočí. Ostatně zamávají i s ním samotným. Dojde mu, že jde do tuhého. To dochází také Eddiemu, jenž dnes absolvuje první terapii v partnerské poradně… Co s Eddiem docela zamává? Jak terapii vnímá? Jak Adriana? A co je s Vlastimilem Peškem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz