Ulice 16.12.2016 - 3150. díl - Mají Eddie a Adriana ještě šanci?

Do Štědrého dne zbývá už jen pár dní, ale u Adriany Peškové a Eddieho Rambouska vánoční nálada rozhodně nepanuje. Společně se snaží překonat krizi ve vztahu, pracují na obnovení vzájemné důvěry, kterou zničil Eddieho paralelní vztah s kolegyní z práce. Podaří se jim udělat za minulostí tlustou čáru a začít znovu? Oba se o to snaží, jenže Adriana se čím dál víc užírá žárlivostí, Eddie zase začíná propadat beznaději. Jedno řešení by tu naštěstí přeci jen bylo. Jaké? A jak se k němu ti dva postaví?

Takhle si Franta svůj odjezd nepředstavoval! Co mu jeho parta provede?

Frantu čeká velké loučení a odjezd do Amsterodamu. Přestože to je zatím jen na měsíc, Franta překvapí Bedřicha poznámkou, že se z něj možná stane Holanďan. Chce být se svou rodinou, ale zatím nemá nejmenší tušení, kde nakonec zakotví…

Franta naznačí Bedřichovi, že Anča by jeho odjezd snášela mnohem lépe, kdyby se měla opět o koho starat. Bedřich okamžitě pochopí, kam tím Franta míří. Ovšem pro něj je osvojení dalšího dítěte už uzavřenou kapitolou… Smíří se s tím konečně i Anča? Co Frantovi provede jeho parta? A k čemu se Anča nakonec rozhodne?

Simonina cestovní horečka

Den Simona a Rudolfova odjezdu do Norska se pomalu blíží. Ovšem Simona má cestovní horečku už teď. S několikadenním předstihem balí, aby na nic nezapomněla. Kromě toho si začíná užívat i tu pravou vánoční atmosféru. S Rudolfem a Jiřím si totiž udělají Štědrý den už dnes… Čím Simonu potěší Jitka? A jakého brouka do hlavy jí nasadí Jiří?

Společná terapie Adriany a Eddieho

Eddie se ráno snaží domluvit s Adrianou ohledně jejich společného sezení u psychologa. Jenže si nevybere ten nejlepší čas. Vystresovaná Adriana se do něj pustí takový způsobem, že Eddie raději zvolí taktický ústup na pracovní schůzky. O mnoho lepší to však u nich nebude ani večer, po dalším sezení v poradně… Co se na sebe Eddie dozví? Jaká doporučení dá Eddiemu a Adrianě psycholog? A čím Vlastimil Pešek překvapí Nyklovou a Růžu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz