Ulice 21.12.2016 - 3153. díl - Monika chce Máru zpět

Krize mezi Monikou Farskou a Márou se táhne už několik měsíců. Moničin projekt v Africe, který ji naplňuje, je paradoxně rozdělit. Pro Máru to byla poslední kapka, najednou začal Moniku vnímat jinýma očima. Teď je na křižovatce, kdy se musí rozhodnout: "Spolu, nebo bez sebe?" Zatímco Mára váhá, Monika má jasno - Mára je pro ni ten pravý, miluje ho, chce být s ním. Podaří se jí ho přesvědčit, že jejich vztah už není jen minulostí?

Přizná se Radka Martinoci?

Martinovi se splní to největší vánoční přání už dnes ráno. Poprvé od postřelení udrží hrnek ve zraněné ruce. Je to obrovský pokrok, ke kterému by zřejmě nedošlo, kdyby včera nevyzkoušel i akupunkturu. Martinovi se znovu vrátí optimismus, ovšem hned večer u nich doma opět přituhne.

Maléřovi si udělají Štědrý večer společně s dědou a jeho ženou Radkou už dnes. Martin se ho ale docela obává, protože netuší, jak se k němu bude Radka po včerejšku chovat. Ta ovšem dělá, jako by se mezi nimi vůbec nic nestalo. To jí však moc dlouho nevydrží… Přizná se Radka Martinovi? Opravdu včera kradla? A čím potěší Oskar Rozinu?

Konec mezi Monikou a Márou?

Monika se vrátí z Afriky opět nabitá energií. Je šťastná, že se zase vidí s Márou. Hned se s ním nadšeně vítá, ale Mára si drží docela odstup. Se zásadním rozhovorem o jejich vztahu nechce ani jeden z nich moc otálet. Monika ujistí Máru, že jí na něm a jejich vztahu hodně záleží. Má to však malý háček. Projektu v Africe se kvůli němu zatím vzdát nedokáže. Pro Máru je ale právě to poslední kapka… Opravdu je mezi Monikou a Márou konec? Co Monice doporučí Olda? A čím Máru dorazí jeho matka?

Bedřichův dárek

Bedřich si stále láme hlavu, co Anče nadělit pod stromeček. Jarda mu poradí, aby jí dal to, co jí udělá největší radost. Bedřichovi se to v první chvíli zdá jako nesplnitelné přání. Ovšem když se nad tím více zamyslí, zjistí, že by to při troše dobré vůle mohlo vyjít. A okamžitě se pustí do realizace, neboť času není nazbyt… Co Bedřich vymyslí? A co dnes potěší Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz