Ulice 23.12.2016 - 3155. díl - Vánoce u Nyklů

Vánoce jsou tu! Den před Štědrým dnem už v mnoha uličních domácnostech panuje vánoční nálada, vrcholí přípravy na nejkrásnější svátky v roce, které si užíváme se svými blízkými. A dokonce se dějí i velké zázraky, jež se mohou stát jen o Vánocích. Nyklovi si udělají Štědrý večer již dnes, protože na Vánoce opět odjíždí na hory. Kdo všechno se sejde u rozsvíceného vánočního stromečku? Splní se Lumírovi jeho největší přání? A vyplní se také Anče, která by měla ráda celou rodinu pohromadě?

Vánoční překvapení pro Anču

Bedřich chystá to největší vánoční překvapení pro Anču. Do poslední chvíle jsou ale všichni napnutí, jestli to vyjde. Až když Franta zavolá Bedřichovi, v kolik má být na letišti, aby jeho, Skyler a malého vyzvedl, neskutečně se mu uleví…

Přílet van Ruyterových netrpělivě očekává také Miloš, jenž se na setkání náležitě vyfikne. Jen Anča nemá do poslední chvíle potuchy, co se chystá. Když se Franta a Skyler zničehonic objeví v obýváku i s malým Chrisem, Anča si v první chvíli myslí, že se jí to asi jen zdá… Čím Bedřich korunuje své překvapení? A co by do Miloše nikdo neřekl?

Vánoce u Nyklových

Světlana je v jednom kole. Chystá slavnostní večeři, u které by se měla sejít celá rodina. Vendula jí hned nabídne pomoc, což Světlana tentokrát neodmítne. Naopak je za to ráda, protože díky tomu zvládne i krátkou procházku se Sašou a Lumírem. Chvíli na to, co všichni tři odejdou, dorazí k nim domů i Vilma Nyklová. Dost ji zaskočí, když v bytě najde jen samotnou Vendulu… Čím ty dvě překvapí Lumíra a Světlanu? Jak se povede Štědrý večer u Nyklových? A co nejvíc potěší Vendulu?

Monika a Mára den před Štědrým dnem

Věrka se těší, jak si po dlouhé době užije Vánoce se synem. Hned ráno se pustí do velkých příprav, ovšem Mára její nadšení zchladí oznámením, že bude celé svátky jezdit. Po rozchodu s Monikou ho sváteční atmosféra naprosto míjí. Ostatně Monika je na tom podobně. Ani ona nemá na Vánoce ani pomyšlení… Jak stráví svátky Monika? Co navrhne Olda Jitce? A čím Mára moc nepotěší Olinku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz