Ulice 3.1.2017 - 3157. díl - Konec kadeřnictví v Ulici?

Pro Jitku Farskou, Simonu Hložánkovou a Digi Stránskou nezačne nový rok právě nejlépe. Opět za nimi zajde majitelka salonu Ingrid Ševčenko. A bohužel to nebude kvůli přání všecho nejlepšího do novéh roku. Naopak jim oznámí hodně špatné zprávy. Zřejmě přijdou o jednu z jistot, které nyní v životě mají, o svou práci v salonu... Dá se ještě toto rozhodnutí zvrátit?

Bylinkový čaj pro Béďu

Bedřichova nervozita roste úměrně tomu, jak se krátí čas, jenž ještě zbývá do koncertu. Ráno je na tom nový bubeník Starýho vercajku tak mizerně, že ani neprotestuje proti bylinkovému čaji na uklidněnou, který mu nabídne Anča.

O tom, že může být ještě mnohem hůř, se přes den přesvědčí na vlastní kůži celá Bedřichova kapela. Vynervovanému Lišákovi se raději všichni klidí z cesty, aby nepřišli k úhoně. Zajde to tak daleko, že se Ondra a Matouš začnou obávat o osud večerního koncertu… Čím Bedřicha srovná do latě Jindra? A co se mu pořádně vymstí?

Monika bojuje o Máru

Odhodlání získat Máru zpět vydrží Monice až do rána, kdy se Mára konečně vrátí domů. Moničina přítomnost ho hodně překvapí. A ještě více ho zarazí její vyznání lásky. Něco takového po všem, co si řekli, přeci jen nečekal… Má Monika u Máry ještě šanci? O jaké překvapení se Márovi a Monice postará Márův táta? A co Monice provede Márova rusovlasá kamarádka Radka?

Ingrid jde s pravdou ven

Simona je stále plná dojmů z návštěvy Norska. Do salonu donese na ochutnání norskou specialitu, kterou si Mirka v pondělí tak vychvalovala. Jitka jí tuto delikatesu pochválí, zato Ingrid s díky odmítne. Navíc má pro obě hodně špatnou zprávu. Konečně jim prozradí, co se dozvěděla od Světlany těsně před vánočními svátky… Jak na novinku týkající se salonu Simona a Jitka zareagují? Co vypluje na povrch? A k čemu se Simona rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz