Ulice 9.1.2017 - 3161. díl - Odjede Vendula zpět do Sokolova?

Vendule Maříkové, nemanželské dceři Lumíra Nykla, nezačne nový rok právě nejlépe. Vykročí do něj bohužel jako nezaměstnaná, což pro ni znamená dost velké komplikace, protože žije na ubytovně. Najednou řeší, co dál, kam se vrtnout. Zůstat v Praze, kde žije její nedávno nalazený otec, nebo se vrátit do Sokolova, kde má mámu, domov, přátele? Navíc právě v Sokolově se jí začne rýsovat i nová práce. A aby to pro ni bylo ještě těžší, na rozhodování nemá moc času... Zmizí Vendula Lumírovi opět ze života, jen co si na sebe začali zvykat?

Jindra řeší Bedřicha

Nešťastně zamilovaná Jindra setkání s Bedřichem a Ančou v pátek neustála. Hned po víkendu proto začne pro ni nepříjemnou situaci řešit. Nebude však sama, komu dělá těžkou hlavu láska. Miloš si vzal do hlavy, že po něm jede Justine…

Vykolejený Miloš si udělá vrbu a rádce z Bedřicha, jenž je jediný, se kterým může o Justine otevřeně mluvit. Za dárkem od van Ruyterových, jenž mu v pátek předal Franta, vidí Miloš mnohem víc, než jen obyčejnou pozornost. Navíc si i po svém vyloží vzkaz od Justine… Z čeho začne mít Miloš obavy? K čemu dojde nešťastná Jindra? A čím Bedřich překvapí Anču?

Vendulina novinka

Lumír přemýšlí, jak pomoci Vendule, která přišla o práci. Jedno řešení se nabízí samo – Vendula by se vrátila k nim do pekárny. Vilmě Nyklové se ale právě tenhle nápad ani trochu nezamlouvá, přestože už i ona Vendulu přijala do rodiny. Musela by totiž vyhodit Migašovou, která jí na podzim vytrhla trn z paty. A právě do toho se jí příliš nechce… Jakou novinkou Vendula zaskočí Lumíra? A čemu čelí Světlana na radnici?

Dárek pro Digi

Hory nakonec nevyšly tak, jak si Digi představovala. Jirka musel zůstat v práci, takže seznámení s holkami se nekonalo. Navíc se kvůli tomu ona sama s Jirkou pěkně dlouho neviděla. Hodlají to napravit už dnes večer, až holky budou spát… Jaké překvapení má Jirka pro Digi? A na čem se ti dva dohodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz