Ulice 10.1.2017 - 3162. díl - Seznamení Hermana a cácorek

První okamžiky jsou při seznamování nejdůležitější. Buď si toho druhého získáte, a pak máte vyhráno, anebo vás čeká hodně trnitá cesta, pokud o jeho přátelství stojíte. O tom by mohli vyprávět dlouhé hodiny rodiče, kteří se rozhodli dětem představit svého nového partnera. Někdo u potomků okamžitě zaboduje, často se ale stane pravý opak. Děti dotyčnému vetřelci nic nedarují. Bude tomu tak i u kapitána z kriminálky Jirky Hermana, jenž se konečně seznámí se sedmiletými dcerami své partnerky Digi Stránské? Se zločinci si v zaměstnání hravě poradí. Zvládne také dvě malé holky, jež ho rozhodně šetřit nebudou?

Květa chce v Ulici salon pro psy

Jen co se Květa dozvěděla o odprodeji některých nebytových prostor, jež patří městské části, okamžitě zbystřila. Když navíc zjistila, že mezi ně spadají i prostory v Ulici, ve kterých se nyní nachází kadeřnictví, začala si mnout spokojeně ruce. Přesně tohle potřebuje…

Zvědavou Květu zajímají novinky z radnice, které se týkají hlavně privatizace. Šedá eminence úřadu Radek Mastný ji svými zprávami jen potěší. Ovšem Květě dnes udělá radost ještě věc. Odhalí Lumírovo tajemství… Co Květa zjistí? Jaké má plány se salonem? A jak se rozhodne Vendula? Dá přednost tátovi, nebo mámě?

Jirkovo seznámení s dcerami Digi

Podle Máry je Tony prostě marný. Ani poté, co se dozvěděl, že Digi chodí s Hermanem, si nedá pokoj. Tony má totiž za to, že se drsný kriminalista k Digi prostě nehodí. Navíc se mu už hodně stýská po holkách, a tak za nimi zajde do školy, aby se aspoň na chvíli viděli. Nikoho na to předem neupozorní, což přidělá starosti hlavně Věrce, která dnes holky ve škole vyzvedává… Čím Tony potěší holky? Co bude pro Digi velký škrt přes rozpočet? A jak dopadne Jirkovo seznámení s dcerami Digi?

Adriana a Eddie: Ticho před bouří

Adriana a Eddie vypadají, že je u nich vše zalité sluncem. Vlastimil Pešek s Amálií si myslí, že se těm dvěma podařilo krizi ve vztahu překonat, ovšem opak je pravdou. Oba se sice snaží, ale stále to nějak není ono. Eddie Matějovi prozradí, že jim ve vztahu něco chybí. A také Adriana přizná, jak náročné to pro ni nyní je… Co trápí Eddieho? Co je nejtěžší pro Adrianu? A proč u nich bude večer docela dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz