Ulice 11.1.2017 - 3163. díl - Definitivní konec Eddieho a Adriany?

Na první pohled jsou Adriana Pešková a Eddie Rambousek sehraný pár. Všichni jejich blízcí si o nich myslí, že se jim podařilo překonat partnerskou krizi, udělat tlustou čáru za minulostí, kdy měl Eddie paralelní vztah s kolegyní z práce, a začít znovu. Eddie, jenž dělá všechno pro to, aby vztah s Adrianou zachránil, ale přizná svému nejbližšímu kamarádovi překvapivou pravdu: "Pořád spolu nespíme." Adriana se navíc nedovede zbavit své žárlivosti ani nedůvěry v Eddieho, jenž ji několik týdnů podváděl. Ti dva už dlouho přitápějí pod kotlem, který právě dnes vybouchne a bude to pořádná sprcha... Bouřlivé scény mezi Adrianou a Eddiem odhalí, jak to mezi nimi doopravdy je. Vykročí do nového roku každý zvlášt, nebo spolu zvládnou i tuhle těžkou zkoušku?

Digi si ujasňuje pravidla s Tonym

Digi dělá starost nejen fiasko, jakým skončilo Jirkovo seznámení s holkami, ale také Tony, jenž se o tento nezdar nechtěně zasloužil. Opět dřív jednal, než vše promyslel a domluvil se s ostatními. A tohle už musí přestat.

Digi si pozve Tonyho na kobereček, aby si vyjasnili pár věcí a také nastavili určitá pravidla. Od holek, jež ho mají rády, ho odříznout nechce. Ale udělá to, pokud Tony nezačne respektovat jejich domluvy a chovat se aspoň trochu zodpovědně… Na čem se nakonec Digi a Tony dohodnou? Co Jirkovi doporučí Karla? A co se nebude ani trochu líbit Věrce?

Martin nezvládá

Martin se už vrátil do dílny, ale práce mu zdaleka nejde tak od ruky, jak by si představoval. Zraněnou ruku stále nemá v úplném pořádku, což se podepisuje na jeho výkonech. Bedřich se dokonce obává, aby si něco neudělal, takže ho k některým činnostem raději ani nepustí. Nejen kvůli tomu nyní nestíhají termíny zakázek, což se podepisuje na celkové atmosféře v dílně… Co je pro Bedřicha poslední kapka? Co doporučí Jardovi? A jaké trable řeší Maléřovi doma?

Dusno u Adriany a Eddieho

Adrianu a Eddieho čeká další terapie. Amálie i Vlastimil Pešek věří, že to nejhorší už mají ti dva za sebou. Adriana se rozhovoru na toto téma šikovně vyhne a raději převede řeč na dědovo zdraví. Zatímco před terapií je Adriana docela v pohodě, po ní by Eddiemu nejraději zakroutila krkem… Co se stane na terapii? Čím Eddie namíchne Adrianu? Proč by se u nich doma dala atmosféra zase krájet?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz