Ulice 13.1.2017 - 3165. díl - Tony a Coolna

Je to přesně rok, co celým gymnáziem otřásla zpráva o náhlé smrti devatenáctiletého maturanta Richarda Webera, jenž přišel o život při autonehodě. Jeho blízcí se s bolestivou ztrátou dosud nevyrovnali. Pro rodinu i Richardovu holku Rozinu je to stále otevřená rána, která se ne a ne zacelit. Dnes na něj všichni zavzpomínají nejen na hřbitově, ale také v Coolně přesně tak, jak by si on sám přál. Během této party se ale Rozina dozví od Richardova kámoše Jirky Hložánka něco, co s ní hodně zamává, něco, co ji vrátí zpět do minulosti do časů, kdy byla s Richardem šťastná... Jaké tajemství si Richard odnesl s sebou do hrobu?

Adriana řádí

Adriana najíždí do svých starých kolejí, Miki jí při tom zdárně sekunduje. Mejdan se u Adriany protáhne do pozdních nočních hodin. Nakonec to potáhnou právě jen Adriana s Mikim. A rozhodně se nebudou držet zkrátka…

Na Adrianu vlítne v noci Olda, který by se rád vyspal, ale kvůli kraválu u ní doma to nejde. Adriana ho okamžitě zve na mejdan, jenže tentokrát má smůlu. To však neznamená, že by party u ní skončila. S Mikim to ještě roztočí. A nejen v noci… Co se bude dít u Adriany? Na čem se s Mikim domluví? A proč to místo Eddieho schytá od Adriany Mára?

Návrh Márovi

Olinka by ráda trávila s Márou nejen noci, ale také dni. Zkusí se s ním domluvit už na dnešní odpoledne, jenže Mára má teď jiné starosti. Potřebuje co nejdříve vyřešit věci spojené s rozchodem s Monikou, tedy i bydlení. A právě s tím by mu mohla Olinka nečekaně pomoci. Záležitosti vyplývající z rozchodu s Márou řeší také Monika… Co Olinka navrhne Márovi? Co Tony Monice? A čím Mára vytočí Adrianu?

Vzpomínání na Richarda

Martin chce dodržet slib, který dal Matoušovi, a tak od brzkého rána maká v dílně, aby Matouš mohl dodělat u klienta zakázku. Je mu jasné, že v dílně to teď všem komplikuje, ale věří, že bude líp. Jen si po čtvrtku není jistý, zda ho Jarda s Bedřichem nevyhodí... Dnešek bude náročný nejen pro Martina, ale také pro Rozinu, která si bolestně připomene rok od Richardovy smrti… Jakou jobovku oznámí v dílně Matouš? Jak Rozina a ostatní zvládnou vzpomínání na Richarda? A čím Martin vyleká Rozinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz