Ulice 16.1.2017 - 3166. díl - Adriana se mstí Eddiemu

Než Adrianě Peškové zemřela máma, byla hodně nevyzpytatelná, nezodpovědná a dost sobecká. Druhé moc neřešila, chtěla si hlavně užívat bez ohledu na ostatní, na své blízké. A teď se zdá, že se tohle její bouřlivé období vrací. Ovšem Adriana si vedle toho chce ještě vyřídit účty s tím, který jí tolik ublížil - s Eddiem. Udělá to hned dnes, navíc dost zákeřným způsobem. Co všechno bude tomuhle jejímu kousku předcházet? A co bude následovat?

Pozdní návrat Adriany a Mikiho z Říma

Adrianě a Mikimu se víkendový pobyt v Římě nečekaně protáhne. Dorazí mnohem později, než měli původně v plánu, což s sebou okamžitě přinese komplikace. Oba dva totiž mají pracovní závazky, které nedodrží...

Adriana přiletí z italské metropole nadšená a nabitá energií. Zato Mikimu dal výlet pořádně zabrat. Náladu mu nespraví ani Adrianiny omluvy a ujištění, že příště se už bude hodná. Později mu nepřidá ani setkání s Eddiem, jenž se hned začne vyptávat na Adrianu … Co se dělo v Římě? Co všechno Miki prozradí Eddiemu? A co Eddiemu provede nevyzpytatelná Adriana?

Tonyho nabídka

Na Moniku se to valí za všech stran. Za deset dní by měla opět odlétat do Afriky, ale pořád nemá zajištěný provoz Coolny. Táta jí nabídne, že se jí o Coolnu postará, jenže všichni vědí, že tohle není řešení. A to je jen začátek. Vzápětí se Monika dozví jobovku od Adriany, pak jí dá zabrat další setkání s Márou a navrch za ní znovu zajde Tony, jenž má spadeno na Coolnu… Co Tony navrhne Monice? Jak se Monika nakonec rozhodne? A čím hodně překvapí své rodiče?

Květa na výzvědách

Vendula se sice vrátila do pekařství, ale mezi ní a babičkou je stále mírné napětí. Vendula si po předcházejících zkušenostech drží od Nyklové trochu odstup. A ani samotná Vilma nemá k Vendule tak vřelý vztah jako kdysi. Kolem pekařství navíc začíná nebezpečně kroužit Květa, jež opět ucítila svou příležitost… Co Květa provede Vendule? A co Nyklové doporučí Lumír i Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz