Ulice 19.1.2017 - 3169. díl - Tobiáš a Tereza

Tereze Jordánové nezačal letošní rok právě nejlépe. Student Tobiáš Sláma jí prostřednictvím své povídky naznačil, že se do ní zamiloval. Tereza to vnímá jako obrovský průšvih, protože by ji ve snu nenapadlo, že si Tobiáš její snahu pomoci mu s látkou i jeho psaním vyloží po svém. Tobiáš navíc čeká odpověď, o které předpokládá, že bude kladná. Dokonce překročí všechny meze, aby dal Tereze najevo, jak moc o ní stojí... Co udělá? Čím Terezu naprosto vykolejí?

Tobiáš se pokusí políbit Terezu

Tereza má před každou hodinou v Tobiášově třídě docela nahnáno. Obává se, že Tobiáš začne řešit své city před spolužáky. Samotný Tobiáš se zatím tváří, jako by se nic nedělo. Terezu to částečně uklidní, ovšem už brzy zjistí, že tohle bylo jen pověstné ticho před bouří…

Tobiáš si chce s Terezou promluvit, jen se mu nedaří s ní být chvíli o samotě. Věřil, že k rozhovoru bude mít příležitost ve středu během doučování, ale ani to mu nevyšlo. Počká si na ni proto dnes po vyučování… Jak Tereza zareaguje na Tobiášovo otevřené vyznání? Proč bude dusno mezi Terezou a Alenou? A jak Aleně dopadne první den v advokátní kanceláři?

Martinovo radikální rozhodnutí

Jardovi i Bedřichovi je po Martinově přiznání jasné, že situaci v dílně musí urychleně řešit, aby nedošlo k nějaké tragédii. Ani jeden z nich si s tím ale neví moc rady, protože nechtějí Martina úplně hodit přes palubu. Samotný Martin je však překvapí svým radikálním rozhodnutím, kterému se oni sami chtěli vyhnout. Vzápětí ale Martina dostihnou samé špatné zprávy… Co se Martin dozví na vyšetření v nemocnici? Jaké novinky přiveze Josef z Loučky? A proč se Martin chytne s Radkou?

Dusno v salonu

Simona se ráno chystá na konkurz, na který se jí ani trochu nechce. Raději by sháněla kupce prostor, ve kterých je jejich salon, ale podle Rudy to je jako hledat jehlu v kupce sena. Ani jeden z nich přitom netuší, že kupec je už na světě… Jak Simoně dopadne konkurz? Čím Nyklová a Ingrid raní Simonu i Jitku? A co bude pro Simonu největší podpásovkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz