Ulice 23.1.2017 - 3171. díl - Simona chce koupit kadeřnictví

Simoně a Rudolfovi spadla na podzim do klína pohádková výhra. Teď už Simona i ví, jak s penězi naložit. Jenže to má jeden malý háček. Potřebuje jich daleko víc, než má k dispozici. A nejen to. Už brzy vyplují na povrh další levárny šedé eminence radnice Radka Mastného, které se týkají i Simony… Kdo komu otevře oči? Čemu nejen Simona nyní čelí?

Setkání Jindry s Ančou

Bedřich si doma zapomene agendu, kterou měl předat Jindře. Anča se toho iniciativně ujme sama, neboť ví, že Bedřich toho má v práci až nad hlavu. Hned ráno proto Jindře zavolá, aby si s ní domluvila schůzku…

Jindra by se dalšímu setkání s Ančou nejraději vyhnula, ale nakonec s ním souhlasí, aby to Anče nezačalo být podezřelé. Jen co se Anča s Jindrou sejde, okamžitě jí začne nadšeně líčit zážitky z víkendového koncertu. Je tak plná dojmů, že si ani nevšimne, co její vyprávění s Jindrou dělá. Ta se snaží schůzku co nejrychleji ukončit, jenže než stačí odejít, přidají se k nim i Ondra s Bedřichem… Co už bude na Jindru moc? A čím šokuje Starej vercajk?

Beznadějný případ Tony

Tonymu se už hodně stýská po Pátě a Julii. Nakonec sebere odvahu a zavolá Digi, aby se s ní domluvil, kdy se může s holkami opět vidět. Digi se s ním dohodne hned na odpoledne, kdy potřebuje hlídání kvůli konkurzu. Tonyho to potěší, ale vzápětí bude jen koukat, co všechno mu holky prozradí… Co se Tony dozví od Páti a Julie? A proč Mára považuje Tonyho za beznadějný případ?

Simonin boj o salon

Simona začíná bojovat o kadeřnictví. Odhodlání má na rozdávání, zato finance jí schází. Znovu se vypraví do bank kvůli podmínkám případné půjčky, ale ani tentokrát se nedozví dobré zprávy. Simona však věří, že Rudolf ji v tom nenechá a že ji nakonec podpoří… Co Rudolf na její nápad řekne? A čím ho nepotěší Květa a Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz