Ulice 24.1.2017 - 3172. díl - Adriana se mstí

Rozchod Adriany a Eddieho byl na začátku roku hodně bouřlivý – věci i nadávky létaly vzduchem, dokonce došlo i na facky. Jenže tím to mezi nimi zdaleka neskončilo. Jen co se Eddie objeví v Coolně, kde Adriana pracuje, rozjede se to nanovo. Adriana zajde dokonce tak daleko, že s ním nechá vyrazit dveře. Ovšem to je jen začátek dalšího kola. Adriana už záhy udělá něco, z čeho jí po vystřízlivění moc do smíchu nebude… Stará nevyzpytatelná Adriana je zpět! Co všechno vyvede?

Skončí JIndra v kapele?

Ondra se stále nechce smířit s tím, že by Jindra v kapele skončila. Podle něj je právě ona jejich hnacím motorem a dobrou duší Starýho vercajku. Přes poledne se s ní proto sejde, aby jí úmysl odejít z kapely rozmluvil…

Ondra je v něčem stejný jako Jindra. Jakmile si něco vezme do hlavy, nedá si pokoj, dokud nedosáhne svého. Nešťastná Jindra nakonec přizná, že Starej vercajk opouští z osobních důvodů. Tím ovšem nasadí Ondrovi obrovského brouka do hlavy… Odhalí Ondra celou pravdu? Proč se Bedřich rozhodne odejít z kapely? Znamená to konec Starýho vercajku?

Jirka boduje

Věrce se ani trochu nelíbí, jak to teď Digi vede. Má výhrady nejen k dárku, který od Jirky dostala, ale i k její snaze sblížit Jirku s dcerami. Digi jí ovšem nedá šanci, aby se jí montovala do života podobně jako synovi či Farským. Okamžitě ji odkáže do patřičných mezí… Jak dopadne další kolo Jirkova oťukávání se s Páťou a Julčou? Čím u nich nečekaně zaboduje? A čím Digi překvapí samu sebe?

Drsný střet Adriany a Eddieho

Eddie se Ulici a Adrianě raději obloukem vyhýbá, jenže dnes na sebe stejně narazí. Adriana si totiž prohodí službu v Coolně, o čemž Eddie nemá ani potuchy. Její přítomnost za barem je pro něj pěkná sprcha, ale snaží se s ní komunikovat naprosto normálně. Adriana to však na rozdíl od něj nedokáže. Jen co ho spatří, začne se v ní opět vařit krev… Proč nechá Adriana vyhodit Eddieho z Coolny? A jaké to bude mít následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz