Ulice 26.1.2017 - 3174. díl - Přestěhují se Marečkovi do Prahy?

Odchod do důchodu může pořádně zkomplikovat život. O tom se na vlastní kůži přesvědčí i Márovi rodiče, Věrka a Luboš Marečkovi. Najednou budou stát před neřešitelným problémem – jak utáhnout rodinný rozpočet? Na placení dvou nájmů nejsou peníze, takže se musí rozhodnout, jak dál. Nakonec je přeci jen napadne, jak z prekérní situace ven, ovšem jejich dospělý syn z toho bude docela na prášky. Co ti dva vymyslí?

Jen další úlet? Adriana v posteli s Mikim

Miki s Adrianou svůj neplánovaný mejdan ve dvou zase pořádně rozjedou. V noci se jim to opět trochu vymkne z rukou jako před pár měsíci těsně před Velikonocemi. Mikiho „zákusek“ s nimi udělá své, takže zase ztratí zábrany a skončí spolu v posteli…

Miki si sexy hrátky s Adrianou rozhodně užívá. On nikoho nemá, ona taky ne, takže nevidí jediný důvod, proč si hezké chvilky nezopakovat hned po ránu. Adriana z něj ale tak odvařená není. A když na ni navíc zazvoní děda, moc do smíchu jí nebude… Praskne na Adrianu a Mikiho jejich další úlet? A jak Adriana ustojí setkání s Eddiem v Coolně?

Josef má podezření

Přestože by mohl ještě spát, Martin vstane opět s Veronikou, aby si spolu dali ranní kávu. Štve ho, že stále nemůže najít práci. Tohle nicnedělání a nejistota není nic pro něj. Veronika by byla ráda, kdyby si zašel na úřad práce, ale to hrdý Martin odmítne. Jardovi se však později svěří, jaké krušné chvilky teď zažívá. Nezaměstnanost ovšem není jediná věc, kterou Martin musí řešit… Jak to spolu nyní mají Martin a Jarda? Co vrtá hlavou Josefovi? A co neudělá moc velkou radost Radce?

Márovy starosti

Márův otec si ráno postěžuje Olince, jakou prekérní situaci nyní řeší. Olinka mu poradí, aby si udělal nějaký rekvalifikační kurz, ale na to se Luboš necítí. Starosti rodičů Márovi na náladě moc nepřidají. Ke všemu potká cestou do Coolny Oldu, jenž mu prozradí, že za chvíli odváží Moniku na letiště. I když ho Mára ujistí, že s ním může o Monice mluvit normálně, tahle novinka s ním přeci jen zamává… Proč Máru zasáhne zpráva o Monice? Co si na Máru vymyslí jeho rodiče? A jak to má Mára s Radkou a Olinkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz