Ulice 27.1.2017 - 3175. díl - Jindra kašle na kapelu

S Jindrou Pražákovou, manažerkou kapely Starej vercajk, je to v poslední době jako s aprílovým počasím – nikdy nevíte, co vzápětí udělá. Nikdy však nenechala své borce ve štychu. O to víc všechny překvapí, když se na kapelu vykašle těsně před koncertem… Co se stane? Proč ta náhlá změna?

Máru trápí rodiče

Jen co se Mára uvidí s Tonym, přizná, že s ním potřebuje vyřešit jeden dost velký problém. Požádá ho, aby ho neshodil před rodiči, kterým namluvil, že bude jeho novým spolubydlícím. Tím ovšem Márovy trampoty s rodiči zdaleka nekončí…

Krátce na to se v Coolně zničehonic objeví Věrka, aby si Márovu informaci ověřila u samotného Tonyho. Ten jí bez mrknutí oka lže do obličeje, jak jen může. A ještě si i něco přibásní, aby Věrka nezůstala na pochybách, že se opravdu stěhuje k Márovi. Tomu se na jednu stranu uleví, jenže mu je jasné, že dříve nebo později to stejně praskne… Jaký problém řeší Tony? Co Márovi navrhne? A proč dělá Márovi starosti táta?

Rozinina rozlučka

Rozině se čas zbývající do odletu do Ameriky rychle krátí. Má před sebou poslední víkend s rodinou, který si chce opravdu užít. A nejen to. Dnes večer se loučí se svými kamarády. Přestože se na nový život v Americe těší, opustit blízké pro ni není snadné. Ale jak se zdá, s některými ze svých přátel se potká i za velkou louží… Jak dopadne Rozinina rozlučka? Kdo všechno na ni přijde? Podaří se Martinovi najít práci? A čím překvapí Radku?

Trable kvůli Jindře

Bedřichova kapela dnes opět koncertuje, dokonce nedaleko Prahy, ale Anča si to tentokrát nechá ujít. Chystá se totiž s Růženkou do azylového domu a pak s ní i na chvilku posedět. Jenže na poslední chvíli bude muset změnit své plány kvůli Jindře, která všem docela zamotá hlavu svým chováním… Co Jindra vyvede? Proč si o ni bude dělat Bedřich starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz