Ulice 1.2.2017 - 3178. díl - Květa dává lekci Simoně

Květa Vavrušková ucítila podnikatelskou příležitost, kterou si nemíní nechat proklouznout mezi prsty. Navíc si může vychutnat i Simonu Hložánkovou, vůči které má obrovskou averzi. Neustále se jí totiž plete do cesty, což Květa nesnáší. A tak jí dá malou lekci, aby poznala, že zahrávat si s ní se opravdu nevyplácí... Co Květa udělá? A jaké to bude mít důsledky?

Teraza už nehce krýt Otu

Boženka Puklická si míní na nezbedného Otu došlápnout. Jenže ten opět dělá mrtvého brouka, takže Božence dojde trpělivost. Podá si Terezu a Davida, kteří s Otou kamarádí a obvykle i drží basu…

Na Terezu je toho už ale moc. Sama má co dělat, aby ustála dění kolem Tobiáše, jenž včera překročil všechny meze. Teď by navíc měla ještě lhát Puklické do očí, aby kryla Otu? Přestože s Davidem kolem ožehavého tématu opatrně krouží, nakonec oba kápnou božskou a Puklické i Kalinovi prozradí, co Ota právě řeší… Co všechno se Puklická dozví od Terezy a Davida? Co od Oty? Jaké mu dá ultimatum? A jak dopadne Terezina snaha promluvit si s Tobiášem?

Rudolfovy plány

Rudolf zajde do salonu opravit drobnou závadu na toaletách. Návštěvy zároveň využije k tomu, aby si s Jitkou promluvil o chodu kadeřnictví a Simonině rozhodnutí salon koupit. Sám tomu ale moc nakloněný není. Naopak ho napadne, jak si výhru opravdu užít. Zatímco Rudolf spřádá své plány, Simona zažije další perné chvilky s Květou. Ta se už začíná chovat, jako by jí salon patřil… Co Květa udělá Simoně? Proč se z toho Simona málem sesype? A co vymyslí Rudolf?

Kolaudační mejdan u Máry

Tony se chystá oslavit své nastěhování k Márovi. Okamžitě na párty pozve i Olinku, kterou tím hodně překvapí. Mára jí vzápětí vysvětlí, jak to s jeho novým spolubydlícím bylo. Ujistí ji, že kdyby s ním bydlela ona, jeho matka by to nenechala jen tak. Olinku tím trochu uklidní, ovšem ne na dlouho… Čím Olinku nepříjemně dostane Radka? Jak se nakonec vyvine Tonyho kolaudační mejdan?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz