Ulice 3.2.2017 - 3180. díl - Martin opět nachytá Radku při krádeži

Martin Maléř nevěří svým očím. Opět nechtěně přistihne Radku Kolářovou, manželku svého tchána, při něčem, z čeho by mohl být pořádný průšvih a kvůli čemu by mohla mít obrovskou ostudu. Je to už potřetí v poměrně krátkém čase, co se něco takového stane. Náhoda? To se Martinovi nechce věřit. Udělá proto něco, co Radku dost nepříjemně zaskočí... Čím Martin rozhodí Radku? A jak bude nepříjemnout situaci řešit?

Mára zklamal Věrku

Vidina bydlení v bývalé Oldově garsonce Věrku hodně potěšila. S manželem budou žít ve stejném domě jako jejich syn, takže sobě budou mít opět blízko a mohli by zase fungovat jako rodina. Navíc by se tím vyřešily i finanční problémy, do kterých se nyní s Lubošem dostali...

Už brzy ale čeká Věrku další kruté zklamání. Když přijde za Adrianou kvůli prohlídce garsonky a domluvě na podmínkách pronájmu, zjistí, že všechno je najednou jinak. Přestože jí Adriana ve čtvrtek večer garsonku přislíbila, teď začne couvat… Co vězí za změnou Adrianina rozhodnutí? Co Věrku hodně zasáhne? Čím Máru překvapí Olinka? A do čeho se pustí Tony?

Radčino tajemství

Martin zjišťuje, že pracovat pod Radkou není žádný med. Dnes ji ale pozná jako naprostou profesionálku, která skvěle zvládá krizové situace, když pacienti začnou nečekaně bojovat o život. Tyto stresy si však u Radky vybírají svou daň. Jak na potvoru ji právě Martin opět přistihne při krádeži. A tentokrát už to nenechá jen tak… K čemu se Radka přizná Martinovi? Jak to bude Martin řešit? A co zkříží Filipovi jeho plány?

Rozlučka s Jindrou

Bedřich doveze do dílny výslužku, kterou dostane od nového manažera kapely. Ondra toho okamžitě využije a zorganizuje rozlučku s Jindrou. Ta pozvání na párty kupodivu neodmítne, i když jí teď do smíchu rozhodně není. Ve své kůži není ani Bedřich, který se ale snaží před Matoušem nedat nic najevo… Provalí se Jindřino a Bedřichovo tajemství? Co bude Matoušovi podezřelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz