Ulice 6.2.2017 - 3181. díl - Jindra má nehodu

Jindra se snaží fungovat, jako by se nic nedělo. Jenže ti, co ji znají, si moc dobře všímají, že je jiná, že s ní není něco v pořádku. Čím více se starají, tím větší muka Jindra prožívá. Dnes se stane něco, co už ani ona nezvládne, něco, co ji tak rozruší, že dojde k nehodě, jež otřese všemi jejími kolegy v práci… Proč k Jindře budou volat záchranku? Jak vážné to s ní je?

Radka je na zhroucení

Radka je stále ve stresu. Jen co se v nemocnici uvidí s Martinem, ujistí se, že o páteční příhodě nikomu nic neřekl a zůstalo to opravdu jen mezi nimi dvěma. Martin ji však nemile překvapí přiznáním, že to probíral s Veronikou…

Mezi Martinem a Radkou se zvyšuje napětí. Martin by byl rád, kdyby se Radka se vším svěřila Josefovi. Radka to ale opět odmítne. Je si jistá, že se to už nikdy nebude opakovat, takže není důvod, proč by o tom měla říkat manželovi. Jenže Martin jí nevěří. Samotného ho navíc trápí, co se nyní děje… Co bude Josefovi podezřelé? Dozví se pravdu? Čím Martinovi otevře oči Šárka? A jaké špatné zprávy má Rozina?

Výběrové řízení na radnici

Lumír a Světlana zažívají s Lexíkem docela krušné noci. Na dnešek se kvůli němu opět moc nevyspí, takže padne rozhodnutí, že je nejvyšší čas začít ho ukládat k spánku v jeho pokoji a postýlce. Světlanu navíc čeká docela náročný den v práci. Kromě jiného dnes mají na radnici výběrové řízení na manažera pro styk s veřejností… Čím Světlanu i Denisu Mastnou zaujme jeden z uchazečů Robert Bláha? A jak dopadne pokus uložit Lexíka na noc v jeho dětském pokoji?

S Jindrou je zle

Ondra se díky sociální síti dozví, že Jindra doma docela slušně mrzne kvůli rozbitému topení. S Bedřichem se dohodne, že jí půjčí přímotop, který mají v práci. Jenže Jarda ho vzápětí odvolá na montáž, takže přímotop odveze Jindře do práce Bedřich. Setkání chce zároveň využít i k rozhovoru o tom, jak to bude dál… Čím Bedřich rozhodí Jindru? A jaké to bude mít následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz