Ulice 7.2.2017 - 3182. díl - Nová postava Robert Bláha

Na radnici se tento týden objeví někdo, kdo velmi dobře ví, co dělá a jak zapůsobit na ostatní. Profesionál každým coulem se skvělým vystupováním, znalý své věci, navíc atraktivní, usměvavý, snažící se vyhovět. Úplný prototyp báječného kolegy i podřízeného. Z jedné věci ale budou mít starostka Světlana Nyklová a její pravá ruka Denisa Mastná přeci jen obavy. Za jaké?

Světlana je sice opět nevyspalá kvůli Lexíkovi, ale dnes má o poznání lepší náladu než včera. Lumírovi se svěří, že s Denisou našly nového mluvčího radnice. Robert Bláha navíc jejich očekávání nezklame ani tentokrát…

Jen co Světlana a Denisa Robertovi oznámí, že je přijat, dohodnou si podmínky i termín jeho nástupu. Robert je ujistí, že může nastoupit okamžitě, jak slíbil na pohovoru. Dokonce pro něj nebude na prvním místě ani výše platu. Naznačí, že má jiné priority… Čím Robert zaboduje u Světlany a Denisy? Proč si dělá Nyklová starost o Vendulu? A čím Vendula zaskočí Světlanu?

Jindra v nemocnici

Bedřich se až v práci dozví, co je s Jindrou. Prozradí mu to Ondra, který se Jindře dovolá do nemocnice. Bedřich tak musí spolknout hodně hořkou pilulku, protože jemu se Jindra stále neozývá. To samozřejmě zvyšuje jeho nervozitu, neboť je možné, že Ondrovi neřekla celou pravdu… Proč se Bedřich nakonec za Jindrou vypraví? Jak na tom Jindra doopravdy je? Proč musí zůstat v nemocnici? A čím Bedřicha nechtěně zasáhne Anča?

Hádka s Matějem

Adriana se rozhodla udělat za minulostí tlustou čáru a sekat latinu. Spolu s Evženem probírá změny, které chystá nejen v bývalé Oldově garsonce, ale také v domě. To překvapí hlavně Vlastimila Peška, protože mu to připomene časy, kdy v domě panovala Adrianina máma Klára… Co se nebude Vlastimilu Peškovi moc zamlouvat? A proč se Adriana chytne s Matějem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz