Ulice 9.2.2017 - 3184. díl - Tony opět intrikuje

Exmanželka Digi Stránská a její dvojčata jsou pro Tonyho Bendu jedinou rodinou, kterou vlastně má. S Digi spolu vyrůstali v dětském domově, znají se odmalička, mají za sebou hodně bohatou minulost i dost ošklivé věci. Za těmi se jim podařilo udělat tlustou čáru a jít dál. Jejich vztah ale v poslední době poznamenává nová známost Digi s kapitánem z kriminálky Jirkou Hermanem, kterou Tony nedokáže akceptovat. Dnes Tony opět zkříží Digi její plány na sblížení Jirky s dcerami. Co udělá? Je to jen náhoda, nebo další z Tonyho pokusů, jak Jirku eliminovat ze života Digi a holek?

Co je s Peškem?

Miki a Adriana tuší, že včerejší večer, kdy je Adrianin děda nachytal v její luxusní posteli, bude mít ještě hodně nepříjemnou dohru v podobě rozhovoru s Amálií a Vlastimilem Peškem. Oba čekají, kdy to přijde, ale ono se stále nic neděje…

Adriana to nakonec nevydrží a zajde si s dědou a Amálkou promluvit sama. Dost ji vyděsí, když zjistí, že děda šel k lékaři. Amálie jí navíc bez obalu vmete, že na jeho zdravotním stavu má svůj podíl viny… Co je s Vlastimilem Peškem? Čím ho Adriana nanovo namíchne? A proč se Vlastimil pohádá s Amálií?

Naschvál, nebo náhoda?

Tony se po delší době opět uvidí s Páťou a Julií. Holky jsou radostí bez sebe, že si s nimi zase zařádí. Hned mu i navrhnou, aby s nimi, šel večer do kina. Tonyho tím tak zaskočí, že ho v první chvíli nenapadne žádná smysluplná výmluva, proč to nejde. Toho holky samozřejmě využijí a okamžitě začnou přemlouvat mámu, aby Tonyho vzali s sebou… Co na to Digi? Čím Tony namíchne Digi i Jirku Hermana? Z čeho ho začne Jirka podezírat?

Tereziny pikle

Ota se sice snaží dát do pořádku svou partyzánštinu ve škole a odvolat všechny známé z blížícího se konkurzu na pozici sekretářky, jenže to není tak jednoduché, jak si představoval. Navíc má dost omezené přesvědčovací prostředky, což mu na náladě nepřidá. Spraví mu ji až pikle s Terezou, která připravuje pro Davida tajnou narozeninovou oslavu… Jak chce Ota malér ve škole řešit? A jak na Terezin nápad zareaguje Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz