Ulice 13.2.2017 - 3186. díl - Adriana má další průšvih

Adriana Pešková se zařekla, že už nebude blbnout a začne zase normálně fungovat. Po eskapádách z posledních dnů má co žehlit, a to nejen u dědy a jeho ženy Amálie. Jenže i tentokrát se jí její snaha vymkne z rukou a obrátí proti ní. Odtud už je jen krůček k dalšímu průšvihu, kterým se všechno jen zhorší. Děda ji totiž nachystá v situaci, která i pro něj bude poslední kapkou... Co Adriana vyvede? A jak zvládne nečekané setkání s expřítelem Eddiem, se kterým se před měsícem hodně bouřlivě rozešla?

Mezi Vlastimilem Peškem a Amálií to je po Amáliině návratu domů hodně křehké. Ani jeden z nich neví, co od toho druhého očekávat, a tak kolem sebe zpočátku našlapují velmi opatrně. Oba by ale byli rádi, kdyby se jim podařilo tuhle krizi ve vztahu zažehnat…

Amálie i Vlastimil Pešek přes víkend naštěstí vychladnou. Oba mrzí páteční hádka, oba si jsou vědomi toho, že to přehnali. Navíc se hádají kvůli vnoučatům, jež už mají vlastně svůj život. A právě trable s Adrianou naberou na obrátkách… Usmíří se Amálie a Vlastimil? Co Adriana vyvede? Proč nad ní děda zlomí hůl?

Ota na dně

Tereza, David a Matěj si dělají starost o Otu, jenž se jim od pátečního úprku za Hedvikou už neozval. Nikdo netuší, jak to s nimi dopadlo a jak na tom Ota je. Po příchodu do školy se Tereze a Davidovi částečně uleví, když zjistí, že Ota je na světě. Jenže ho najdou v takové depresi, že to je už na pováženou… Podaří se Otovi usmířit se s Hedvikou? Co mu doporučí máma? A jak dopadne Davidovo sezení s koučem osobního rozvoje?

Přípravy na ples

Robert se opravdu činí. Světlana i Denisa budou jen žasnout, kolik toho stihl v tak krátkém čase zařídit ohledně radničního plesu. Dokonce jsou už i předem vyprodané lístky, což je zřejmě poprvé za celou dobu, co radnice ples pořádá. Vilma Nyklová doufá, že na ples půjde i její vnučka. Vendula se na to ale moc netváří… Přesvědčí Lumír Vendulu, aby šla na ples s ním? Co bude Vendule nepříjemné? A proč si Lumír podá matku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz