Ulice 14.2.2017 - 3187. díl - Nový začátek Máry a Moniky?

Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných, dělá s lidmi divy. I s těmi, do kterých by to člověk neřekl. Tony Benda, nový majitel Coolny, se dnes překonává, a není sám. Překvapí také rusolávláska Radka, která si snad nechá panentovat dobré skutky. Tím největším asi bude zprostředkování nečekaného setkání bývalých partnerů Moniky Farské a Máry, za něž budou oba vlastně rádi. To špatné mezi nimi je najednou pryč, opět jsou to oni dva jako za starých časů. Že by nový začátek?

Radniční ples

Na radnici i u Nyklových žijí všichni dnešním radničním plesem. Světlana nabídne Robertovi Vendulin lístek, ale ten si ho nevezme, i když ji ujistí, že by měl s kým jít. Dnešní akci totiž bere čistě pracovně, čímž u Světlany nasbírá další body…

Vilmě Nyklové to nedá. Při nejbližší příležitosti začne Vendule nenápadně promlouvat do duše, aby se konečně přestala trápit a začala žít. Tím se však nechtěně dotkne Vendulina citlivého místa… Jak na to Vendula zareaguje? Co zkomplikuje život Lumírovi? A co mu bude vadit na Robertovi?

Trable s Adrianou

Nešťastná Adriana hned ráno zavolá opět SOS Evženovi, ve kterém jediném nyní cítí oporu. Okamžitě mu vylíčí, jak si to zavařila ještě víc u dědy. Evžen jí doporučí, aby se všem co nejdříve omluvila, a konečně přestala vyvádět. To má Adriana taky v plánu, jenže usmíření s dědou neproběhne tak hladce, jak předpokládala… Co bude pro Adrianu obrovská rána? A co dělají Adrianiny kousky s jejím dědou? Čím Vlastimil Pešek překvapí nejen Amálku?

Valentýnské překvapení

Tonymu dělá starosti Mára, jenž v poslední době téměř na všechno kašle. V Coolně skoro není, taxíkem taky moc nejezdí, což se samozřejmě podepisuje i na jako financích. Na rozdíl od Máry je Tony neustále v jednom kole. Pomoc v Coolně by jen přivítal, aby nebylo téměř vše pouze na něm. A kupodivu se jí i nečekaně dočká… Jaké valentýnské překvapení čeká Tonyho? A jaké Máru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz