Ulice 17.2.2017 - 3190. díl - Ota si snaží udobřit Hedviku

Ota Puklický má co dělat, aby vyžehlil svůj další průšvih. Tak dlouho si zahrával s ohněm, až se na něj definitivně naštvala jeho přítelkyně Hedvika Gregorová. Měla s ním svatou trpělivost několik měsíců, ovšem jeho poslední kousek už byl moc i na ni. Ota o ni ale nechce přijít, a tak se rozhodne udělat všechno pro to, aby si ji udobřil. I jeho samotného však překvapí, jak se tahle usmiřovací mise nakonec vyvine... Čím si opět docela zavaří?

Otovi přeci jen svitla naděje, že ho Hedvika vezme na milost. Po nekonečném týdnu mlčení mu kývla na schůzku. Ovšem jen proto, aby to s ním definitivně skončila. Ota si ale tuhle variantu setkání vůbec nepřipouští. Je si jistý, že ji získá zpět…

Ota si hned začne plánovat velký usmiřovací večer. Nic neponechá na náhodě, je rozhodnutý znovu dobýt Hedvičino srdce. Ví, co na ni zabírá, takže se na setkání patřičně vyzbrojí. Jenže mu to není nic platné… Co zoufalý Ota nakonec udělá? A čím David zaskočí Terezu?

Bedřichovy starosti

Bedřich si stále dělá starosti kvůli těhotné Jindře. Hned ráno jí zavolá, aby ji přesvědčil k přestěhování do jiného bytu. Dokonce už pro ni i jeden vhodný našel. Má to ale háček. Musí co nejrychleji jednat, aby jí ho další případní zájemci nevyfoukli před nosem. Jindra nakonec s prohlídkou bytu souhlasí, přestože stěhování nyní z mnoha důvodů neřeší… Co všechno dnes Bedřich po Jindru udělá? Čím ji zasáhne? A jaká muka ho čekají doma?

Simonina nabídka

Dnes je poslední den obálkové soutěže na radnici. Simona se kvůli tomu moc nevyspí, protože stále přemýšlí, kolik za prostory kadeřnictví nabídnout. Nakonec k jisté kulaté částce dospěje, ale trochu se obává, co na to řekne Rudolf. Ten ji však opět překvapí. Do banku totiž ještě něco přihodí pro štěstí… Kolik Simona nakonec radnici nabídne? Jaký podraz napadne na poslední chvíli Květu? A čím Ruda raní Tondu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz