Ulice 20.2.2017 - 3191. díl - Trojúhelník Tereza, David, Alena

Mezi Terezou Jordánovou, jejím kamarádem Davidem Kučerou a jeho přítelkyní Alenou Koukalovou se to nečekaně vyostří. Tereza se už nemůže koukat na to, jak Alena Davidem manipuluje. Ale opravdu je to jen čistá manipulace, nebo jde Aleně hlavně o to, aby Davidovi otevřela oči a donutila ho více se zamyslet nad svou budoucností? Davida baví učení na gymnáziu, nad jinou alternativou se nikdy nezamýšlel. A právě ta se mu díky Aleně nyní ukáže v celé své kráse. Nechá se David zlákat? A jak na to zareaguje Tereza?

Kdo získá kadeřnictví?

Dlouho a nervózně očekávaný den je konečně tu. Na radnici se dnes vyhlašují výsledky obálkové soutěže, takže se jednou pro vždy rozhodne, zda prostory, ve kterých je nyní kadeřnictví, získá Květa, nebo Simona. Při otevírání obálek by se dalo napětí krájet. Světlana i Radek Mastný mají v soutěži svého favorita…

Komise včele s notářem nejprve otevře obálku Květy Vavruškové. Po přečtení sumy, kterou Květa nabízí, Radek Mastný v duchu uslyší vítězné fanfáry. Pak přijde na řadu Simonina nabídka. Právě Simoně jde nyní o vše. Podaří se jí Květu porazit? Jaké budou bezprostřední reakce Květy, Simony, Mastného a Rudolfa na vyhlášení vítěze soutěže? A čím hodně překvapí Květa?

Radka na koberečku

Martin je sice rád, že sehnal práci, ale dělat pod takovou šéfovou, jako je Radka, není žádný med. Martin očekává, že si ho Radka pozve na kobereček, jen co se uvidí. Jeho obavy ještě více vzrostou, když se doví, že si Radku k sobě zavolal ředitel. Každému je jasné, že to je kvůli nějakému průšvihu na oddělení a že s vrchní sestrou zase nebude k vydržení… Co se děje v nemocnici? Proč Radka seřve Martina? A má Filip důvod k žárlivosti?

Ota panikaří

Ota pořád nemůže uvěřit, co se mu teď děje. Vztah s Hedvikou chtěl zachránit, ovšem ne za takovou cenu. Však taky intenzivně přemýšlí, jak z žádosti o ruku elegantně vycouvat, aby se Hedvika znovu nenaštvala. Zatímco Ota propadá čím dál větší panice, Hedvika jen září štěstím. To se ale brzy změní… Co budou pro Otu neskutečná muka? Jak chce vycouvat z hrozící svatby? A proč bude u Terezy, Matěje a Davida zase jednou pořádné dusno kvůli Aleně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz