Ulice 23.2.2017 - 3194. díl - Malér Julie a Patricie

Děti jsou neskutečně vynalézavé i nevyzpytatelné zároveň. V zápalu hry udělají něco, co může mít dalekosáhlé důsledky. Přesně to se přihodí Digi Stránské, matce dvojčat Patricie a Julie. Její nový přítel Jirka Herman, kapitán z kriminálky, holky inspiruje ke hře na detektivy a zloděje. Nenapadne je ovšem nic jiného, než obrat samotného policistu, a to o důležitou fotku ze spisu k případu, který právě vyšetřuje. Co všechno se tím rozpoutá? Kam až můžou tyto dětské hry zajít?

Včera si Páťa a Julie hrály na detektivy, dnes se chtějí pustit do vyšetřování vraždy. Než k němu dojde, musí se samozřejmě napřed stát samotná vražda a pak taky najít mrtvola. Tohle všechno už mají holky ale vymyšlené…

Důležitá role mrtvoly je přisouzena Šímovi, kterého nová hra okamžitě nadchne. Děti se ihned pustí do příprav velkého mordu, jenž se však neobejde bez pořádného maléru. Do jejich hry totiž nečekaně zasáhne Věrka, jež ihned odstartuje vlastní vyšetřování… Kdo si to odskáče? Jak tohle vezmou Digi, Jirka Herman a Gábina?

Adriana překvapuje

Adriana s Evženem mají plné ruce práce s rekonstrukcí bývalé Oldovy garsonky. Adrianu to sice baví, ale k úplné spokojenosti má hodně daleko. Mrzí ji, že se s ní děda stále nebaví. A při pohledu do kalendáře si navíc uvědomí, že Eddie slaví kulaté narozeniny. Kdysi mu plánovala velkou oslavu s jejich kámoši, teď je úplně mimo… Co Adrianě doporučí Evžen? Čím Adriana překvapí dědu? A co se dozví od Tonyho?

Anča na stopě

Ančiny plány se mění z hodiny na hodinu. Ráno se těší na odpoledne strávené s dětmi z azylového domu, o pár hodin později je už ale všechno jinak. Bazén se nekoná, a tak Anču napadne, že pomůže při stěhování Jindry. Za jiných okolností by to všichni určitě přivítali, tentokrát to ale Jindru ani Bedřicha moc nepotěší… Z čeho začne Anča podezírat Bedřicha a Jindru? Co se před ní náhodou provalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz