Ulice 24.2.2017 - 3195. díl - Anča na stopě Bedřichova tajemství

Bedřich Liška je od chvíle, kdy se dozvěděl, že s ním čeká Jindra Pražáková dítě, jako vyměněný. Najednou má starosti až nad hlavu. Navíc začal žít tak trochu dvojí život. Manželce Anče se zatím nepřiznal, ale Jindru v tom nechce nechat samotnou, byť s ní nechodí a ani s tím nepočítá do budoucna. Jednalo se jen o jeden nešťastný úlet, ze kterého si on sám navíc nic nepamatuju. Miluje svou ženu, chce být s ní. Té ale neuniklo, že se s ním něco děje. A tak začne pátrat, co všechno za jeho divným chováním vězí… Co se dozví? Co všechno se provalí?

Párty Eddieho a Matěje

Eddie a Matěj dnes mají velkou oslavu v Coolně. Eddie slaví třicáté narozeniny, Matěj svátek. Adriana se právě na tento den kdysi hodně těšila, protože v Coolně se sejdou všichni jejich kámoši. Teď se jí tam ale ani trochu nechce…

Miki si docela oddechne, když ho Adriana ujistí, že se na oslavu kluků nechystá. Kdyby tam Eddie nebyl se svou novou holkou, možná by o tom i zauvažovala. Právě kvůli Martě tam ale jít nehodlá. Jen co se ale oslava začne rozjíždět, Adriana se na ní bez předchozího varování objeví. A hned si to zamíří za Eddiem a Matějem… Co má Adriana za lubem? Čím ji hodně raní Amálie? A co Adriana nakonec vyvede?

Ančino odhalení

Bedřich se snaží být těhotné Jindře oporou, jak jen to jde. Ráno si dokonce vyhledá v Ančiných knížkách o bylinkách recept, který Skyler před rokem zabíral na těhotenské nevolnosti. Jindru pak překvapí bylinkovou směsí, aby jí nebylo tak zle. Kromě toho by jí i rád pomohl se zabydlováním, ale Jindra by byla mnohem raději, kdyby ji nechal být na pokoji… Co Jindra už nezvládne? Proč se Bedřich bude chtít Anče přiznat? A co Anča odhalí?

Snaha o usmíření

Na Martinu a Veroniku se to zase hrne za všech stran. V nemocnici je mezi Martinem a Radkou stále pořádné dusno, v Loučce jsou čím dál větší problémy s nájemníky, Veroničin táta se odmítá s Martinem bavit. Jak z této patové situace ven? Veronika i Martin se pokusí udělat první vstřícný krok… Jak Veroničina a Martinova snaha o usmíření dopadne? Co se děje v Loučce? A jak chce krizovou situaci řešit Josef?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz