Ulice 27.2.2017 - 3196. díl - Evžen si neví rady s Adrianou

Adriana Pešková ztrácí pevnou půdu pod nohama a vyvádí čím dál víc. Tentokrát to ale bude poslední kapka pro jejího tátu Evžena Šmýda, který se nemíní jen tak nečinně dívat, jak se jeho dcera ničí. Poprvé ji spatří se zorničkami jak tenisáky, a nažene mu to pořádný strach. Najednou si s ní nebude vědět rady, i když toho má už hodně za sebou. Bude to zlomek sekundy, rozhodující v jeho i jejím životě... Co Evžen udělá? Co všechno se dneškem změní?

Adrianino víkendové řádění nezůstane bez následků. Evžen ráno jen nevěřícně kouká na pomalované stěny v Oldově bývalé garsonce. Navíc záhy zjistí, že viníka má na dosah. Stopy barvy na podlaze ho neomylně zavedou k Adrianě…

Rozjetá Adriana Evžena pořádně zaskočí. Peče jako o život, na stole se jí hromadí slané koláče a chová se tak, že Evženovi hned dojde, že v něčem jede. Samotná Adriana se mu po chvilce přizná, že si dali s Mikim trávu a špetku kokainu… Jak skončil Miki? Proč si Evžen dělá o Adrianu starost? A jak se předvede coby její táta?

Lexíkův svátek

Světlana spěchá do práce kvůli probíhajícímu auditu, takže se s Lumírem dohodne, že Lexíkovi popřejí k svátku až odpoledne. Lumír se snaží zastat domácí povinnosti a pečovat o Lexíka, ale v poslední době mu malý dává natolik zabrat, že téměř nic nestíhá… Co Lexík vyvádí? Jaká bude oslava Lexíkova svátku? A co Nyklová vymyslí na Vendulu?

Rána pro zamilovaného Filipa

Radka coby vrchní sestra neustále péruje Martina, až je to ostatním podezřelé. Sestřičky si myslí, že si na něj zasedla, ovšem Martin Radku před nimi hájí. To však neznamená, že toho nezačíná mít plné zuby. Josef ho ke všem i nadále okázale ignoruje, což Martina štve ještě víc. Opět se proto pokusí o usmíření… Jak Martin dopadne? Jaké zprávy doveze Josef z Loučky? Čím problémoví nájemníci vyhrožují? A jakou ťafku dostane zamilovaný Filip?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz