Ulice 1.3.2017 - 3198. díl - Výpověď nájmu do Loučky

Přesně tohle je noční můra všech lidí, kteří pronajímají své nemovitosti - nájemníci, kteří nerespektují žádné smlouvy a pravidla, s nimiž jsou jen potíže. Své už o tom vědí i Maléřovi. Kvůli nespolehlivým nájemníkům mají jen samé starosti. Zajde to už tak daleko, že se rozhodnou vypovědět jim nájemní smlouvu. Jenže to není tak snadné, jak by se na první pohled zdálo... Co se stane pro Veroniku a Martina noční můrou?

Tony si nedá pokoj

Tony se stále nedokáže smířit s tím, že ho Digi jako partnera odmítla. Teď navíc zjistí, že ji i holky nezadržitelně ztrácí, že ho chce Herman vymazat z jejich života. Co jiného by si taky měl myslet o Hermanově nápadu, který mu prozradí Věrka?

Mára si už s Tonym neví rady. Několikrát mu doporučil, aby si našel jinou holku a na Digi zapomněl, ale to Tony nedokáže. Naopak se zdá, že se čím dál víc upíná na vše, co s Digi souvisí. Navíc se z něj stává i dost velký paranoik co se Hermana týče. Dnes se toho už bohužel nahromadí tolik, že to Tony nezvládne… Co Tony vyvede? A jaké velké dilema řeší Digi?

Okouzlená Vendula

Lumíra čekají hodně krušné chvilky. Včera to trochu přehnal s oslavou svého svátku, což se samozřejmě neobejde bez následků. To, že ho Světlana s Alexem najdou spát v obýváku, přitom bude to nejmenší. Lumír se vzbudí se šíleným bolehlavem a obrovskou kocovinou navrch. Světlana proto okamžitě vymyslí krizový plán ohledně hlídání Alexe, aby se Lumír mohl dostat z nejhoršího… Kdo a jak Lumíra zachrání? Kdo padne Vendule do oka? A jak si Světlana udobří Lumíra?

Hedvičiny plány

Mezi Terezou a Davidem panuje křehké příměří. Snaží se spolu normálně komunikovat, ale už to není jako dřív. K pročištění vzduchu jim nepřímo pomůže Boženka Puklická svou prosbou, aby se dnes odpoledne postarali o Hedviku, na kterou doléhá tréma ze zítřejšího konkurzu. A protože to vypadá, že se opět sejde celá parta, Tereza otevře ožehavé téma, aby si s Davidem vše vyjasnili… Jak to spolu Tereza a David mají? Jak Tereza vychází s Alenou? Čím je obě zaskočí Hedvika? A o jaké překvapení se Tereze postará Tobiáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz