Ulice 2.3.2017 - 3199. díl - Byl Tony potají u Digi?

Co je jen sen malého dítěte, a co skutečnost? Kdy dětem věřit, a kdy naopak nad jejich povídáním mávnout rukou? Digi Stránskou a jejího partnera Jirku Hermana hodně překvapí, když jim Patricie vylíčí, jak ji v noci uspával Tony, exmanžel Digi, kterému na ní i jejích dcerách stále záleží. Jirka byl ve službě, Digi holky uložila, Tony se ten den u nich neukázal. Že by se to Pátě jen zdálo, protože jí Tony hodně chybí? Anebo se děje něco, o čem nemají Digi s Jirkou potuchy a co nahání husí kůži?

Alena útočí na Terezu

Alena zkazí Tereze náladu hned po ránu, když všem spokojeně oznámí, že se David dnes chystá na schůzku s lektorem, který spolupracuje s jejich advokátní kanceláří. Tereza si o tom myslí své, ale než aby bylo doma zase dusno, raději se k tomu nevyjadřuje. Matěj naopak Davida povzbudí…

Matěje změna nakopla, i když zpočátku byl z vyhazovu z práce zoufalý. Nyní změnu v dobrém doporučí i Davidovi, což Alenu jen potěší. Také Tereza přeje Davidovi to nejlepší. Jen by byla ráda, kdyby si k tomu dospěl sám. Samotný David zatím rozhodnutý není. Pomůže mu k ujasnění, co chce, dnešní schůzka? Jak dopadne Hedvičin konkurz? A nechá si Tereza líbit Alenin útok?

Jirka si vyřizuje účty s Tonym

Páťa se ráno prořekne, že jí pohádku na dobrou noc vyprávěl Tony. Digi jí ale nevěří. Myslí si, že se jí to jen zdálo, protože jí Tony prostě chybí. Noční návštěva u Digi Tonyho hodně vzala. Márovi přizná, jakou hloupost včera udělal, a taky mu vysvětlí, co ho k tomu vedlo. Sám moc dobře ví, že to už bylo přes čáru… Jak se o Tonyho návštěvě dozví Jirka Herman? Jak si s Tonym vyřídí účty? A jak Simona přijme odchod Digi ze salonu?

Evžen v podezření

Vlastimil Pešek začíná podezřívat Evžena, že v Oldově bývalé garsonce přespává. V domě ho vídá minimálně jednou denně, dnes ráno ho dokonce přistihne, jak nese nahoru velký nákup. Evžen mu opáčí, že je pro Adrianu, ale Vlastimil Pešek mu už nevěří. Adriana navíc o tátovu péči dvakrát nestojí… Jak se Adriana zbaví Evžena? K čemu přemluví Mikiho? A čím si Evžen vyslouží varování od Vlastimila Peška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz