Ulice 3.3.2017 - 3200. díl - Odstěhuje se David?

Alena Koukalová si nedá pokoj. Pomalu, ale cílevědomě manipuluje partnera Davida Kučeru tam, kde ho chce mít, a organizuje mu život podle svých představ. Napřed zařídila, aby David začal uvažovat o změně místa a zamyslet se nad svým budoucím životem. Nyní je podle ní čas na další velkou změnu. Tereza Jordánová, Davidova kolegyně, spolubydlící a kamarádka, jí při tom dokonce nechtěně nahraje do karet, i když se před pár dny zařekla, že se mezi Davida a Alenu nebude plést. Ale dá se to vůbec, pokud jí na Davidovi jako kamarádovi stále záleží? A co Alena vymyslí tentokrát?

Hedvika dnes není jediná, kdo má nervy na pochodu. Ani Tereza není v pohodě, jen se to snaží nedávat před ostatními najevo. Navíc má spoustu starostí kvůli svému odletu. Aleně to nedá a Terezu si samozřejmě vychutná hned po ránu…

Hedviku čeká druhé kolo konkurzu, které rozhodne, jestli nastoupí jako Boženčina sekretářka. Výběrové řízení ale není to jediné, co jí dá zabrat. Její vztah s Otou záhy prověří další těžká zkouška, o kterou se postará opět Ota… Jak Hedvice dopadne konkurz? Čím ji šokuje Ota? A co plánuje Alena?

Kapky od Evžena

Evžen neustále nenápadně dohlíží na Adrianu. Ráno ji nechtěně vytáhne z postele, když si s ní přijde dát snídani před tím, než se pustí opět do práce v garsonce. Náhodou tak objeví něco, co ho pořádně namíchne – vajgl od jointa. Pro Evžena to je poslední kapka. Okamžitě se promění v přísného otce, který dá milé dcerunce co proto… Co všechno se mezi Adrianou a Evženem odehraje? Koho Evžen požádá o pomoc? A proč začne vyhrožovat Mikimu?

Tony na výzvědách

V bezmocném Tonym to vře kvůli Hermanovi. Sám moc dobře ví, že noční návštěva u Digi byla přes čáru, ale Hermanovo vyhrožování si nechce nechat líbit. Mára mu doporučí, aby se uklidnil, což Tony zrovna slyšet nechce. Později Tony náhodnou zahlédne na Ulici Digi s Jirkou a holkami. Pro jistotu se skryje, aby ho nezahlédli… Co pak Tony zjistí od Digi? Před čím bude varovat Luboše? A co zaujme Věrku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz