Ulice 6.3.2017 - 3201. díl - Vrátí se Eddie k Adrianě?

Adriana Pešková si hned po ránu dává opravdu záležet, aby jí to seklo. Aby taky ne, když čeká hodně vzácnou návštěvu - svého expřítele Eddieho Rambouska, se kterým se před dvěma měsíci bouřlivě rozešla. Co jí nyní může Eddie chtít? Že by mu došlo, co všechno ztratil? Adriana se právě s koncem jejich vztahu dosud úplně nevyrovnala. A podle toho, jak se na Eddieho připravuje, to vypadá, že si od jeho návštěvy hodně slibuje. Že by nový začátek? Co všechno jejich opětovné shledání odstartuje?

Adriana si dává po ránu záležet, aby jí to opravdu slušelo. Aby taky ne, když čeká pro ni důležitou návštěvu – Eddieho. Chce na něj zapůsobit, záleží jí na tom, aby vše bylo perfektní, Zároveň je zvědavá, co jí Eddie vlastně chce. Že by další velká změna mezi nimi?

Adriana je napnutá jako struna a čeká, s čím Eddie vyrukuje. Ten se ale do nějakého zásadního rozhovoru moc nehrne, takže to je Adriana, kdo začne jako první. Bez okolků se Eddieho zeptá, proč za ní přišel. Jeho odpověď ji ale opět zasáhne. Tohle nečeká ano v nejmenším… Co se Adriana dozví od Eddieho? Co Eddie prozradí Vlastimilu Peškovi? A čím Adriana všechny šokuje?

Tony na hraně

Tony je pořád v háji kvůli Digi. Cítí, jak ji i holky ztrácí, ale nemůže s tím bohužel nic dělat. Máru už tím začíná pořádně štvát. Navíc Tony porušuje i nepsaná pravidla, což jen zvyšuje napětí mezi nimi. A nejen to. Tony si začíná nebezpečně zahrávat se svou budoucností… Co Tony vyvede? Jak moc riskuje? Kdo to dnes večer odnese? A jak dopadne Věrka u Květy?

Simoniny velké přípravy

Simonin velký den se blíží. A nejen její. Také nového salonu v Ulici. Simona si chce slavnostní otevření svého podniku opravdu vychutnat a užít, takže podle toho vypadají i její přípravy na tuto událost. Simona by zároveň byla ráda, kdyby měl salon nového ducha…. Podaří se? Co všechno bude jinak? Kdo je pro Simonu velkou oporou? A čím Tonda moc nepotěší Rudolfa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz