Ulice 8.3.2017 - 3203. díl - Miloš a Justine

Miloš Knobloch má důvod k oslavě, a to nejen kvůli MDŽ, které musí jako každý správný chlap samozřejmě náležitě zapít. Právě dnes se po delší době opět uvidí s Justine van Ryuterovou, do které je půldruhého roku beznadějně zamilovaný, byť má ženu a rodinu. Jenže srdci a pudům člověk Milošova ražení prostě neporučí. A tak se už brzy stanou věci, jež začnou zavánět pořádným mezinárodním průšvihem... Čím Miloš překvapí nejen sám sebe? A jaká bude reakce Justine?

Justine se hned ráno ozve Liškovým, aby se s nimi domluvila na odpoledne. Vzápětí po ní volá i natěšený Miloš, jenž se už nemůže dočkat, až se s Justine opět setká. Jenže právě to dělá starost Liškovým, kteří netuší, co od zaláskovaného Miloše čekat…

Moc klidu si Bedřich neužije ani přes den v práci. Ondru totiž napadne, že se cestou na montáž zastaví u Jindry, aby jí popřáli k MDŽ. Bedřich by se tomu nejraději vyhnul, ale Ondra mu nedá na vybranou… Jak Bedřichovo setkání s Jindrou dopadne? Co večer vyvede Miloš? A co bude Liškovým podezřelé?

Pohroma v salonu

Simoně nezačne první pracovní den v jejím novém salonu právě nejlépe. Noční úřadování si vybere daň hned ráno, kdy Simona není k probuzení. Bez Rudolfovy pomoci by snad ani nedošla do práce. A to je jen začátek. Jakmile Simona vejde do salonu, zhrozí, protože ji tam čeká velká pohroma… Co se stane? Z čeho bude Simona na mrtvici? A co zase vymyslí Tonda?

Radka znovu překvapí

Josef je ze staré školy, a tak Veronice hned ráno přinese květinu k MDŽ. Zato Martina i nadále přehlíží, jako by v místnosti ani nebyl. Vůbec mu nedá šanci promluvit si, natož aby ho vzal na milost. To mrzí nejen Martina, ale také Veroniku… Čím všechny překvapí Radka? A čím Veronika moc nepotěší Martina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz