Ulice 9.3.2017 - 3204. díl - Další Radčina krádež

Radka Kolářová trpí psychickou poruchou, která jí čím dál více komplikuje život - kleptomanií. Už několikrát ji při drobné krádeži nachytal zeť jejího druhého manžela, ale ani to ji nepřimělo vyhledat odbornou pomoc. Radka věří, že se z toho dostane sama. Navíc se tak moc stydí a bojí prozrazení na veřejnosti i před mužem, že raději riskuje rozpad rodiny, než aby se své nemoci postavila čelem. A právě to ji už dnes dožene. Dojde k další krádeži, jež bude mít nečekaně dramatickou dohru. Kdo Radku nachytá? A co bude nejen pro ni obrovskou potupou?

Prozrazení Jindřina těhotenství

Vyklepaný Miloš se hned ráno objeví u Liškových, aby zjistil, jak velký průšvih to s Justine je. Bedřichovi, jenž na něm pozná, že se něco děje, nakonec přizná, že včera večer po Justine vystartoval…

Liškovi začnou malér okamžitě řešit. Anča zavolá Justine a domluví si s ní setkání pod záminkou předání dárků, které včera nechala v hospodě. Miloš je zatím jak na trní. Moc dobře si uvědomuje, že to podělal. A obává se následků… Jak to Justine bere? Co Jindra přizná o svém těhotenství a otci dítěte Ondrovi? A proč se nakonec sesype?

Luboš hasí malér

Mára začíná mít Tonyho plné zuby. V noci se nemůže dostat domů, protože Tony má dámskou návštěvu, ráno je v kuchyni tak nakouřeno, že se mu z toho udělá zle. Tony však podebraného Máru příliš neřeší. Momentálně má totiž úplně jiné starosti. Později Máru překvapí táta, jenž se za ním zastaví kvůli jedné, pro něj hodně důležité věci… Co Luboš potřebuje? Jaký průšvih mu hrozí? A co všechno skousne Věrka od své šéfové Květy?

Radčino přistižení

Radka a Martin spolu zase normálně komunikují. Radka dá dokonce Martinovi telefonní číslo na svého známého právníka, aby se s ním mohli poradit ohledně problémových nájemníků v Loučce. Tahle pohoda ale dlouho nevydrží. Jen co si Radku k sobě zavolá ředitel, bude zle. Radka se opět dostane pod tak obrovský tlak, že nad sebou znovu ztratí kontrolu a ukradne v obchodě ponožky. Tentokrát z toho ale bude pořádný průšvih… Jak se k tomu postaví Josef? Co bude divné Maléřovým? A co se děje s Filipem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz