Ulice 13.3.2017 - 3206. díl - Dusno u Lišků

U Liškových je nyní hlavním tématem nejen synův prcek, ale také těhotenství bývalé manažerky Bedřichovy kapely, což je právě pro něj hodně ožehavé téma. Čím více se jeho žena o těhotnou Jindru zajímá, tím více Bedřich trpí, protože právě s ním Jindra dítě čeká. Atmosféra u Liškových by se dala přímo krájet, navíc stále houstne každou hodinou. A bude ještě mnohem hůř... Co všechno může způsobit Ančina snaha pomáhat těhotné Jindře, jak to jen jde?

Franta udělá Anče obrovskou radost příslibem, že se Skyler a malým Chrisem k nim na jaře přijedou hned na tři měsíce. Anča se začne okamžitě těšit, jak si malého konečně užije. Franta jí dá ještě před svým odjezdem věci po Chrisovi, jež přivezl pro Jindru...

Bedřichovi doma zatrne při každé zmínce o Jindřině těhotenství. Už v pátek se chystal říct Anče celou pravdu, ale nakonec k tomu nenašel odvahu. Samotná Jindra později Bedřichovi zavolá, že s ním potřebuje mluvit. Nic bližšího mu ale neřekne, což rozhozenému Bedřichovi moc nepřidá… Co Jindra Bedřichovi chce? Jak dopadne její nečekané setkání s Ančou? A co už bude na Bedřicha moc? Co ho přiměje říct Anče celou pravdu o Jindřině těhotenství?

Mára končí s Tonym

Tony štve Máru čím dál víc. Nedodržuje dohody, které mají ohledně společného bydlení, Mára si navíc doma neužije moc klidu ani v noci. Přesto vyjde Tonymu vstříc a vezme za něj dopoledne službu v Coolně, i když ho Tony v pátek na minutu vyhodil. Ten se to nyní snaží vyžehlit a Máru ujišťuje, že s ním v Coolně i nadále počítá. Jenže klid zbraní mezi nimi netrvá dlouho… Čím Tony znovu namíchne Máru? Proč Mára s Tonym definitivně skončí? A co přizná rodičům?

Neoblomný Josef

Josef nevychladl ani přes víkend. Radce prostě nedokáže odpustit, že mu lhala i do jak nepříjemné situace ho dostala. Neumí si představit, že by se teď vrátil domů, a tak se domluví s Maléřovými, že u nich ještě nějakou dobu zůstane. Sám neví, jak dlouho to bude. Radka se kvůli tomu hodně trápí, protože Josef jí ani nedá šanci k omluvě… Co Radce doporučí Martin? Čeho se Maléřovi obávají? Jak situaci Radky a Josefa vnímají oni?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz