Ulice 14.3.2017 - 3207. díl - Radka riskuje

Nakolik dokážeme odpouštět našim blízkým jejich lži, zrady, podrazy? Josef Kolář si cení ze všeho nejvíc upřímnosti, jenže jeho žena Radka ho právě v tomto směru zklamala na celé čáře. Zjistit, že žijete s někým, koho vlastně vůbec neznáte, byl pro Josefa pořádný šok. Radku do poslední chvíle hájil, rozhádal se kvůli ní s rodinou, a pak sám zjistil, jaká to je zlodějka a lhářka. Jak jí má něco takového odpustit? Přitom samotná Radka dělá všechno pro to, aby se usmířili. Dokonce začne riskovat víc, než by kdokoliv čekal... Co Radka udělá? Co všechno jí začne hrozit kromě rozpadu manželství?

Setkání Veroniky a Ryby

Anča a Bedřich si procházejí peklem. Ani jeden z nich v noci nemůže spát, Bedřich čeká, až mu dá Anča šanci vše vysvětlit. Jenže ta jde raději do práce, než aby s ním jeho zradu probírala. Bedřich ji přesto ujistí, že ji miluje a že o ni nechce přijít…

Anča je v práci jako tělo bez duše. Zuzanu pořádně nevnímá, nedokáže se soustředit ani na práci. Zuzaně hned dojde, že se něco děje. Když navíc Anča spěšně odejde z pekařství, Zuzana raději zavolá Bedřichovi. Toho by vy snu nenapadlo, že se Anča rozjede za Jindrou, jež nemá nejmenší tušení, co se u nich nyní odehrává… Jak toto setkání Anči a Jindry dopadne? Dá Anča Bedřichovi šanci, aby jí vše vysvětlil? Co Anču hodně raní?

Radka bojuje o Josefa

Martin řeší v nemocnici s Radkou nejen práci, ale také soukromí. Přesvědčí ji, aby odpoledne přišla k nim domů a konečně si s Josefem promluvila. Radka sice moc nevěří, že by se s ní Josef bavil, ale přeci jen se k Maléřovým vypraví. Ráda by se Josefovi znovu omluvila a vše mu vysvětlila… Vezme Josef Radku na milost? S čím se Josef svěří později Maléřovým? A jaké trable řeší Filip?

Starost o Adrianu

Evžen zajde za Vlastimilem Peškem kvůli Adrianě. Dlouho se mu neozvala, dělá si o ni docela starost. O Adrianě ale nemají zprávy ani Peškovi. Vlastimil Pešek se nakonec rozhodne, že Adrianě zavolá. Jenže místo ní hovor přijme neznámý cizinec… Co je s Adrianou? A k čemu Miki najednou potřebuje docela velký balík peněz?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz