Ulice 15.3.2017 - 3208. díl - Adriana má malér

Co může být horšího než strach o dítě, o kterém nemáte žádné zprávy a jež má zcela jistě velké problémy? Peškovi se nervují kvůli Adrianě od chvíle, kdy se dozvěděli, že nutně potřebuje poměrně velký obnost peněz. Její telefon vezme cizinec, se kterým není možné se domluvit, samotná Adriana se stále nehlásí. Nervy jsou na pochodu. Peškovu zkoušejí všechno možné, jen aby zjistili, co s ní je. A zprávy, které se dozví, nejsou ani trochu pozitivní... Co se Adrianě stalo? V jakém průšvihu zase lítá?

Bedřich se přiznává Jardovi a Ondrovi

Ančina včerejší přepadovka nezůstane bez odezvy. Jindra je kvůli tomu na Bedřicha dost naštvaná. Nejen že Anče řekl bez jejího vědomí pravdu. Pak ji ani nevaroval, že Anča už o všem ví. Jindra přizná, že pro ni bylo setkání s Ančou hodně nepřímené…

Bedřich Jindře vysvětlí, že už nedokázal Anče déle lhát. Na ni a dítě se taky vykašlat nechce, takže se rozhodl jít s pravdou ven. Jenže se mu neulevilo ani poté, co doma vše přiznal. Bedřich se navíc rozhodne jít s kůží na trh také v práci… Jak na zprávu o Bedřichově otcovství zareagují Jarda a Ondra? A co hodně zasáhne Anču?

Radčin boj o Josefa

Radka věří, že se ledy mezi ní a Josefem konečně pohnuly. Včerejší setkání s Josefem vnímá mnohem pozitivněji než samotný Josef, který se Veronice svěří, že Radce prostě odpustit nedokáže. Navíc už Radce ani nevěří. Pochybuje, že to s léčením myslí vážně. Radka ale opět překvapí. Později se sejde s Veronikou, aby jí prozradila, jaké má novinky… K čemu se Radka rozhodne? Jak se to podepíše na jejím vztahu s Josefem? Čím Veronika moc nepotěší Martina? A čím udělá Martina radost Filipovi?

Starost o Adrianu

Vlastimil Pešek si dělá čím dál větší starosti o Adrianu. Přes den se jí pokouší dovolat, ale Adrianin telefon je stále vypnutý. Vlastimil se zajde trochu uklidnit do hospody, kde náhodou narazí na Oldu. Okamžitě začne nenápadně vyzvídat, jak by to řešil on, kdyby se mu Monika dlouho neozývala… Co Olda Vlastimilu Peškovi poradí? Proč večer všem Adrianiným blízkým pořádně zatrne? Co se s Adrianou děje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz