Ulice 17.3.2017 - 3210. díl - Jirka nezvládá Patricii a Julii

Kapitán z kriminálky Jiří Herman si hravě poradí se zločinci, ovšem srovnat do latě sedmileltá dvojčata Patricii a Julii, dcery partnerky Digi Stránské, je i pro něj hodně náročná disciplína. S dětmi to zatím moc neumí, netuší, co od nich čekat, nechápe jejich reakce, žasne nad jejich nevyčerpatelným zdrojem energie. Zkrotit tyhle dvě saně, je pro něj opravdu výzva. Ovšem nebyl by to on, aby na něco nepřišel... Co si na holky vymyslí? A jak to ty dvě malé dračice vezmou?

Setkání Anče s Jindrou

Manželství Anči a Bedřicha prochází další těžkou zkouškou. Bedřich je ochotný udělat cokoliv, jen aby vztah zachránil. Proto se také pokusí splnit Anče její přání, přestože si vůbec není jistý výsledkem. Požádá těhotnou Jindru o schůzku ve třech, aby si řekli, jak to s nimi bude dál…

Bedřich ale neřeší jen krizi doma. Dusno má také v práci, protože Ondra nedokáže jeho podraz skousnout. Dokonce tím ohrožuje i fungování jejich kapely. Bedřich pro něj prostě skončil. Samotnou Jindru Bedřichova prosba, aby k nim přišla, hodně zaskočí… Jak tohle setkání dopadne? Co už bude na Jindru moc? A jak to bude dál s Ančou a Bedřichem?

Azyl u Digi

Dovolená na horách s holkami a Digi nedopadla pro Jirku Hermana právě nejlépe. Domů se vrátil s pohmožděným kolenem, ovšem pro Věrku je hrdinou. Zranil se, když se snažil chránit holky. Digi pečuje o zraněného Jirku u sebe doma, za což jí je vděčný. Přesto mezi nimi dojde k menšímu neladu… Co se stane? Co Digi hodně překvapí? A co bude hořkou pilulkou pro Tonyho?

Rande Pavla a Venduly

Vilma Nyklová je štěstím bez sebe, jak se jí daří dávat dohromady Pavla a Vendulu. Včera Pavla trochu popostrčila, povzbudila, dnes už mají ti dva rande. Pavel se navíc vyznamená hned při svém příchodu. Každý jiný by přinesl své vyvolené kytku, ovšem Pavel se vytasí s něčím mnohem originálnějším… Jak rande Venduly a Pavla dopadne? Jak to má Vendula s ním, a jak s Robertem? A proč Vendula nakonec skončí v slzách?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz