Ulice 23.3.2017 - 3214. díl - Věrčiny problémy

Věrka je sice v penzi, ale klidu si v poslední době moc neužije. Od rána do večera je v jednom kole. Škola, práce, hlídání dvojčat, péče o domácnost… Jak dlouho může takové tempo vydržet? Přestože vypadá jako železná lady, ze železa rozhodně není. Už brzy se stane něco, co i ji samotnou docela vyděsí a co bude hodně vážným varováním… Co Věrku rozhodí? A proč se sesype?

Ssndra se mstí

Simoně to nedá a zajde svou konkurenci hned po ránu omrknout. To, co zjistí, jí ale přidělá jen další vrásky na čele. Také Jitka připustí, že teď mají vážně problém. Jejich salon totiž ohrožuje někdo, kdo chce získat zákaznice za každou cenu…

Mirka na rozdíl od Simony situaci tak černě nevidí. Stačí jen trochu vystrčit drápky a pustit se do boje s nekalou konkurencí. Okamžitě Simoně i poradí, co by měla udělat, aby od ní zákaznice přestaly odcházet… Co Mirka Simoně doporučí? K čemu se nakonec Simona rozhodne? A co čeká Rudolfa?

Poslední kapka pro Martina

Veronika si dává na ušití modelu pro Gábinu opravdu záležet. Šije dlouho do noci, brzy ráno vstává do práce, šití věnuje veškerý svůj volný čas. To se moc nelíbí Martinovi, který začíná být pořádně přetažený z práce. Radka si to uvědomuje, jenže nemá na vybranou. Martinovi méně směn dát prostě nemůže… Proč Martin nakonec vybouchne? Co na něj už bude moc? A jaké špatné zprávy se dozví Veronika?

Věrka zuří

Tony si myslel, že přátelství s Márou je v háji, ale Mára ho dnes vyvede z omylu. Nemíní ho nechat ve štychu, stále ho považuje za kámoše, jen z něj nesmí dělat blbce. Tony mu to rád slíbí. Jenže Mára si klidu doma ani tak moc neužije. Jen co vyřeší jeden problém, další, daleko větší, se hned přižene. Tentokrát se týká rodičů, mezi kterými to zase jednou pořádně zhoustne… Proč bude Věrka na mrtvici? Čím vyděsí Květu? A co moc nepotěší Luboše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz