Ulice 24.3.2017 - 3215. díl - Béďovo prozrazené tajemství

Jakou lavinu událostí, nepříjemností a pohrom může spustit jedno provalené tajemství? Bedřich nechtěl všem okolo lhát, jenže poté, co pravda o jeho otcovství vyšla najevo, je to pro něj ještě mnohem horší. A bohužel se to nedotýká jen jeho rodiny, ale také kapely, se kterou to začíná být pořádně nahnuté… Znamená to konec Starýho vercajku? A čemu čelí Bedřich doma?

Dozví se Věrka pravdu?

Věrka se stále nemůže vzpamatovat z toho, co jí Luboš udělal. Márovi se svěří, že pro ni bylo asi největší ranou to, že jí její muž lhal do očí a choval se k ní tak, jako by byla blázen, místo aby se na rovinu přiznal. Márovi je jasné, že pokud se do toho sám nevloží, rodiče se jen tak neusmíří…

Máru by hodně zajímalo, jak to s úsporami rodičů doopravdy bylo. Ví, že máma si finance hlídá, takže spíš věří jí než tátovi. Proto taky tátu přitlačí ke zdi, aby zjistil, co s penězi udělal. Zároveň mu doporučí, aby si to u mámy co nejdříve vyžehlil… Dokáže Věrka odpustit Lubošovi? Kápne Luboš konečně božskou? A čím Máru hodně překvapí Karla?

Pohroma v Loučce

Martin se hned ráno vypraví na otočku do Loučky zkontrolovat dům po problémových nájemnících, kteří se odstěhovali, aniž by jim to dali vědět. Bohužel se naplní jeho obavy. Dům najde v dost neutěšeném stavu. Škody jsou navíc mnohem větší, než původně předpokládal, větší, než když je před časem vykradli zloději. Martin to začne okamžitě řešit, čímž nabourá plány celé své rodině… V jakém stavu Martin najde dům v Loučce? Co plánuje Josef? A čím Martin nepotěší Filipa?

Anča to nezvládá

Liškovi se chystají na Frantův příjezd z Amsterodamu. Atmosféra doma by se dala i nadále krájet, takže je jasné, že Frantovi budou muset říct, co se u nich nyní děje. Pro Anču je to stále hodně bolestivé téma, takže zprávu, že je Jindra těhotná s Bedřichem, hodlá nechat jen na Bedřichovi. I pro něj to je ale hodně těžké… Dozví se i Franta konečně pravdu? Jaký podraz udělá Ondra na kapelu? A čím Frantu zaskočí Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz