Ulice 3.4.2017 - 3221. díl - Karla zoufalá z Bruna

Parťačku kapitána Hermana jen tak něco nerozhodí. Z kriminálky je zvyklá na ledasco, přesto je teď v koncích a neví si rady. Nikoliv kvůli novému případu v práci, ale kvůli bráchovi Brunovi. Už pár dní po něm marně pátrá, zoufale se snaží zjistit, kde je a co s ním je. Teď se o něm konečně dozví první zprávy, které jí ale na klidu moc nepřidají. Co se děje? A kdo bude pro Karlu nečekanou oporou v těžkých chvílích?

Krize kvůli výpravě

Rudolf se vrátí ze srazu klubu veteránů nabitý energií a ještě více natěšený na velkou výpravu do Normandie. Simoně až nyní dojde, co vlastně v pátek Rudovi odkývala. Souhlasila s tím, že Ruda bude pryč celé dva měsíce. Teď ji to ale pořádně rozhodí…

Simoně zkomplikuje Rudův odjezd plány, jež má se svým salonem. Rudolfa zase namíchne zjištění, že Simona ho v pátek poslouchala jen na půl ucha. Tentokrát už se neudrží a pěkně od plic jí řekne, co si o tom všem myslí. Jen co vychladne, podívá se na situaci doma trochu jinýma očima. Najednou si nebude jistý, zda tu Simonu může nechat tak dlouho samotnou… Kdo nabídne Rudolfovi nečekaně pomoc? Co nejvíc vadí Simoně na Rudolfově cestě? A na čem se nakonec ti dva dohodnou?

Luboš překvapuje

Věrka by ráda uspořádala rodinnou oslavu Márových narozenin. Ten z toho moc nadšený není, ale nakonec kapituluje. Věrka se s ním okamžitě domluví na zítřku s tím, že všechno připraví. Později si Věrka vezme do parády Luboše. Ten ji ale překvapí něčím, co by do něj vážně neřekla… Co Luboš oznámí Věrce? Jaké zprávy se Karla dozví o bráchovi? A jak to spolu nyní mají Jirka a Digi?

Radka v koncích

Gábina na módná přehlídce zabodovala, zákaznice se jen hrnou. Gábina je na jedné straně šťastná. Ovšem moc dobře ví, že sama to nezvládne. Navrhne proto Veronice, aby pro ni začala šít. Tu její nabídka láká, jenže dokud to neprobere s Martinem, nechce jí nic slibovat. Debatu s manželem Veronika nemíní nikterak odkládat, protože jí samotné záleží na tom, aby už doma neměli dusno… Čím Veronika překvapí Martina? A proč jim nevyjde večer podle jejich představ?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz