Ulice 11.4.2017 - 3227. díl - Tobiáš se vybarvuje

Čeho všeho jsme schopní kvůli nešťastné lásce? Tobiáš Sláma je už pár měsíců zamilovaný do své profesorky Terezy Jordánové. Přestože se zdálo, že její odmítnutí akceptoval, teprve teď se ukáže, jaká je pravda. Tobiáš udělá něco, z čeho Tereze i jejímu kolegovi Davidovi Kučerovi pořádně zatrne, něco, co by ho mohlo stát i život. Stačí jeden neopatrný pohyb, aby se životy všech tří navždy změnily… Co Tobiáš vyvede? A jakou to bude mít nakonec dohru?

Tobiáš se od večera zase trápí kvůli Tereze. Ve škole si na ni počká, aby se dozvěděl, jestli je to opravdu tak, jak to včera vypadalo, zda si Tereza někoho našla. Ta ho ale okamžitě odkáže do náležitých mezí s tím, že on je pouze její student, takže mu do jejího soukromí nic není…

Na nešťastně zamilovaného Tobiáše je toho už zase moc. Terezu později rozhodí zprávou, která zavání velkým průšvihem. Navíc Tereza s Davidovou pomocí odhalí, že Tobiáš je u nich ve škole na střeše… Podaří se jim Tobiáše zachránit? Čím David moc nepotěší Alenu? A čím Hedvika šokuje Puklickou?

Usmíření s Digi

Karla marně shání nějaký ucházející byt. Jirka ji ujistí, že u něj může bydlet, jak dlouho bude potřebovat. Zároveň jí doporučí, aby se přestala starat o Brunovo bydlení a myslela hlavně na sebe. Sám se rozjede za Digi, aby si to u ní konečně vyžehlil a aby jí popřál k narozeninám… Čím u Digi zaboduje? A čím ji naopak dost rozhodí? Jak každý z nich vztah vnímá? A co hodně povzbudí Tonyho??

Rozinin návrh

Radka se snaží o usmíření s Josefem, ale ten si stále drží odstup. Radka přizná Martinovi, že se obává nejhoršího. Podle Martina to tak horké snad nebude, Josef jen potřebuje čas, aby se vyrovnal s tím, co se mezi nimi stalo. Tím si ale Radka není jistá… Co si o krizi mezi Radkou a Josefem myslí Veronika? Čím Veronika potěší Gábinu? A co vymyslí Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz