Ulice 17.4.2017 - 3231. díl - Velikonoční pomlázka

Jaké by to bylo Velikonoční pondělí bez pomlázky? V Ulici se bude šupat hned od brzkého rána, a to nejen u Nyklů, kde si své druhé Velikonoce užije s tátou Lumírem i malý Lexík. Neuschne ani Tereza Jordánová, na které si smlsnou parťáci Ota, Matěj a David. Pomlázkou se vyzbrojí také Miloš Knobloch, jenž zajde koledovat k Liškovým. A vykoleduje si málem pár facek. Koledovat se bude překvapivě také na radnici. Bude to hodně žhavé, ale bohužel se to neobejde beze svědků, kteří to začnou řešit víc, než by měli...

Velikonoční pondělí se u Nyklových neobejde bez pomlázky. Lumír tentokrát vyrazí na koledu se synem, a to hned po ránu. Nejprve vyšlehají Světlanu, která se chystá na radniční akci. Lumír se této povinnosti obloukem vyhne a raději si to s Alexem namíří za mámou…

Lumír a Lexík nezapomenou ani na Vendulu, která čeká na koledníky od rána v krámku. Bohužel se jich stále nemůže dočkat, zvláště toho jediného – Roberta. Už si začne myslet, že se na ni vykašlal, ale Lumír ji povzbudí zprávou, že se radniční akce nečekaně protáhla… Proč se Vendula vypraví na radnici? Jaké překvapení ji tam čeká? A čím Vendula moc nepotěší Pavla?

Velikonoce u Terezy

Na Tereze si ráno smlsnou nejen spolubydlící, ale i Ota, jenž ji zajde iniciativě vyšlehat a taky se k ní tak trochu zašít. Hedvika je se synem v Kostelci, takže se Ota snaží klidit z matčina dosahu. Jenže Boženka Puklická Otu vyhmátne i u Terezy. Musí s ním totiž probrat hodně důležitou věc. Už přišla na to, jak zažehnat průšvih, jenž mu hrozí kvůli lži Hedvice, že je již ženatý. U Otovy mámy má ale malý vroubek i David… Co máma doporučí Otovi? Jak se David rozhodne ohledně změny místa? Co všechno při tom sehraje svoji roli?

Miloš koleduje i lobbuje

Bedřich se dopoledne zastaví za Jindrou, ale na koledu nemá ani pomyšlení. Spíš ho zajímá snímek z ultrazvuku, o kterém se mu Jindra zmínila před svátky. Zároveň by s ní rád probral dvě pro něj dost důležité věci, na které ho přivedl před víkendem Miloš – jméno dítěte a přiznání otcovství zápisem do potomkova rodného listu… Jak na to Jindra zareaguje? Jaké kapky dá Anče nechtěně Miloš? A co Anču hodně znejistí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz