Ulice 19.4.2017 - 3233. díl - Křest Hložánkových pamětí

Velký den Tondy Hložánka je tu! Bývalý starosta dnes slavnostně křtí své paměti, kde bez příkras popisuje svět komunální politiky i svůj život v ní. Pozval několik stovek hostů, těší se, jaká to bude sláva, jak dá všem opět vědět, že Tonda Hložánek je po mrtvici opět mezi nimi a v plné síle. A tu bude potřebovat, protože neudrží nervy na uzdě a vrhne se na svého největšího rivala ve straně, podrazáka Radka Mastného, se kterým má stále ještě nevyřízené účty. Čím ho Mastný vyprovokuje? Jaká tajemství budou odhalena?

Zásnuby Hedviky a Otíka

Šťastná Hedvika se konečně pustí naplno do příprav svatby. Celá jen září, zato Ota je z toho, co ho čeká, docela převálcovaný. David s Terezou si ho navíc škodolibě vychutnají, když mu oznámí, co se od něj nyní očekává…

Hedvika se domluví s Terezou, že se odpoledne sejdou, aby probraly vše, co se týká svatby. Hedvika chce Terezu a Alenu za družičky, zároveň začíná mít spoustu nápadů, jež by ráda s někým zkonzultovala. Nakonec se z toho vyklube zásnubní mejdan, který se nečekaně rozjede… Čím Tereza a David vycukají Otu? Jak to má David s Alenou? A s čím se Tereza svěří Matějovi?

Naděje pro Bedřicha

Rozhozená Anča si od nešťastného pečení velikonočního beránka dává velký pozor na to, co všechno je v dosahu, když dělá s jídlem. Proto v práci napomene dost přísně Vendulu, aby přípravky na úklid nenechávala v provozovně. Vendulu to docela zarazí, neboť takovou Anču nezná… Jak na tom Anča je? Čím docela povzbudí Bedřicha?

Křest Tondových pamětí

Tonda Hložánek se chce vrátit na výsluní ve velkém stylu. Proto také hodně prožívá přípravy křtu své knihy. V salonu začne tuto pro něj výjimečnou akci chystat mnohem dříve, než bylo původně domluveno. O co víc se Tonda těší, o to většího zklamání se ale později dočká. A aby toho nebylo málo, ještě přijde provokovat i Radek Mastný… Jak křest Tondových pamětí dopadne? Co naprosto vykolejí Simonu? Co všechno se semele den před plánovaným Rudovým odjezdem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz